2022.07.26 20:53 (prieš 3 m.)
fenix parašė:
Neatleiskit, nesusilaikiau
Oh blemba! Va čia tai istorija!!! Aš kaip fotografė, net norėčiau sudalyvauti tokiam baliuj fiksuojant akimirkas
O šiaip įdomu dėl ko nenorėjot jau iki galo, kad pakrikštytų?
Pvz mes irgi netikintys ir Krikštijom vaikus visus vienu metu, nes tiesiog užkniso ir aplinkiniai ir šiaip galvojom, ai kad turės ale popierių nuo to blogiau nebus pvz jei norės tuoktis bažnyčioj ar dar ką. Mes kažkaip nesureikšminom to kaip kokio blogo dalyko, nors tikrai netikim, kad krikštas, kažką apskritai reiškia. Man rodos čia tas pats kas ateitų kaimynas, apkrapintų vandeniu, pasakytų bele ką ir tai turėtų lygiai tiek pat reikšmės
Nes jei netiki, į viską ką sako biblija, tai ir krikštas nieko nereiškia. Nors ir šiaip, net ir biblijoje sakoma tas kuris PASIRINKS būti krikštytu bus išganytas ir t.t., tai realiai net ir tikintys jei bent kažkiek pagalvotų, tai suprastų, kad kūdikiui užpiltas vanduo nieko nereiškia, nes JIS PATS nepasirinko eiti dievo kleliu.... Pvz aš krikštytu kai buvau kūdikis, bet tai nieko nereiškia, jei dabar visai kitaip suvokiu viską ir tikrai nesilankau bažnyčioje
Na kaip bebūtų, jūsų istorija man yra wow!!! Tikrai!! Kad va taip ne prieš tai susitarti kažką, o ceremonijos metu toks bajeris būtų, nu super, niekad nebuvau girdėjusi