2013.12.21 17:05 (prieš 12 m.)
Idomiai cia apie ta soc busta
Man atrodo jo prasyti gali bet kuri seima, tik klausimas ar gaus tie, kuriu pajamos nera mazos. O jei ir gaus, tai reikes tikrai ne pora metu eileje stoveti, o kaip minimum 10
Tai per ta laika tikrai truks kantrybe ir zmones pasieme paskola nusipirks patys
Kartais ir man atsiranda minciu pasidometi galimybemis gauti ta soc busta.
Realiai mes dabar nuomojames buta, savo isigyti kol kas nesiruosiame, kol as bunu vpa... Ir siaip grizti i senaji darba nebenoriu, tai kazkaip neprotinga dabar butu uzsikarti sau ant kaklo paskola, kol neisitvirtinsiu darbe
Bet kazkaip tos mintys apie soc busta taip ir lieka tik mintys
Del pinigu, kas kiek uzdirba - cia galioja sena kaip pasaulis taisykle, kad ir kiek beuzdirbtum, vistiek bus maza. Kai dar nebuvau istekejusi ir studijavau, tai i menesi uzdirbdavau mazdaug apie 1000LT (kartais maziau, kartais daugiau, nes prie algos gaunamas priedas nebuvo pastovus). Na ir ka - verciausi, is tevu neprasynedavau pinigu, norejau labai savarankiska but, bet realiai tai man ju buvo mazai. Kai susituokiau su vyru musu bendrsos seimos pajamos isaugo kelis kartus ir grubiai paskaiciavus siek tiek virsijo 3000 LT
Zinoma vertemes, beeeeet.... nu atrode mazai
Kitais metais, bendros seimos pajamos vel kazkiek padides, bet jau dabar galvoju, kad mazai bus vis tiek
po 20-30 tukst i menesi uzdirbanciu zmoniu nera daug, o visi kiti.... visi kiti visada galvoja, kad mazai gauna ir nesvarbu ar tai butu kokie 800 LT, ar 1 tukst Lt, ar 2 tukstanciai litu