kabinetuke parašė:
Vakar žiūrėjau per TV 3 apie dvynukus, buvau šokiruota kaip gali išsiūsti namo, be to 10 dienų kandžiūlnykai guli ar be soc draudimo guli nemokamai, o čia prasta…
Per kokia laida ziurejot?
kabinetuke parašė:
Vakar žiūrėjau per TV 3 apie dvynukus, buvau šokiruota kaip gali išsiūsti namo, be to 10 dienų kandžiūlnykai guli ar be soc draudimo guli nemokamai, o čia prasta…
Per kokia laida ziurejot?
jaciutedovile60 parašė:
Zinokit ne, bandem ir kartu ir atskirai ir su zaislais. Nezinau ka jis ten tokio baisaus isivaizduoja. bet stengiames kuo dzniau mausdytis, gal apsipras is naujo gr…
o tik i vonia nelipa ar ir po dusu bijo? bandykit leisti pasizaisti su vandenuku tekanciu is krano.. gal kas isgasdino kada?
Yra dar toks emolientas, tinka ir maudynems ir odytes tepimui, be kvapo tinka lergiskai odai. Drauge savo mergytem naudojo su egzemom buvo tai padejo, gerai minkstina oda
jaciutedovile60 parašė:
O mano mazasis is vis bijo maudytis, tai kiekvienos maudynes su asarosm. Nors is pradziu viskas gerai buvo.... Ir neisivaizduoju kaip ji vel pripratinti kad liptu s…
dviese maudykit.. pas mus nuo cypimo ir teskenimosi visas daugiabutis skamba..
jaciutedovile60 parašė:
O mano mazasis is vis bijo maudytis, tai kiekvienos maudynes su asarosm. Nors is pradziu viskas gerai buvo.... Ir neisivaizduoju kaip ji vel pripratinti kad liptu s…
O kartu nebandet?
Katiara parašė:
o tik i vonia nelipa ar ir po dusu bijo? bandykit leisti pasizaisti su vandenuku tekanciu is krano.. gal kas isgasdino kada?
taip nebandziau, reikes pameginti. Siaip nebent sese ji gal bus kada isgasdinus, Nes ta tai viena maudosi ir mazasis bega paziuereti ka ji ten veikia ir buvo cia kada su asarom is ten pabeges.
Rafinuota_bohema parašė:
O kartu nebandet?
Tai dabar kartu tik ir bunam nes kitaip is vis jis i vone neliptu
jaciutedovile60 parašė:
Tai dabar kartu tik ir bunam nes kitaip is vis jis i vone neliptu
Gal issigando kazko?
jaciutedovile60 parašė:
taip nebandziau, reikes pameginti. Siaip nebent sese ji gal bus kada isgasdinus, Nes ta tai viena maudosi ir mazasis bega paziuereti ka ji ten veikia ir buvo cia k…
na tada greiciausiai isgasdino. mes menesi pratinomes po truputi kol i vonia pradejom vel lipti maudytis. tai as net indus i vonia nesdavausi plauti, jam leisdavau rankytes ikist po tekanciu. po dusu irgi pradzioj abu lindom, paskui vienam jau gerai buvo, paskui perejom prie vonios. dar ir vakarais pries miega po kranu apiprausdavau. cia jau isradingumo reikia, kad nebebijotu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai