kristute1 parašė:
Kurią sav.?
Turesiu apsilankyt tarp 11sav ir 13+6sav.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįkristute1 parašė:
Kurią sav.?
Turesiu apsilankyt tarp 11sav ir 13+6sav.
Rut7 parašė:
Kur darė? Man Santarose prieš savaitę, pirmad padarė, antrad gydytoja paskambino su atsakymais, ir pasake kad kariotipai po dviejų, trijų savaičių, bet jie nemokami…
Gavau šiandien atsakymą, kad DS atmestas. Viskas gerai matyt dar laukė atsakymų iš laboratorijos. Tik parekomendavo 20 sav vėl pasidaryti išsamų scaną.
Žiuri per viršų scaną. Nebent jau kažko lb nematys..
INDGIRDA parašė:
Gavau šiandien atsakymą, kad DS atmestas. Viskas gerai matyt dar laukė atsakymų iš laboratorijos. Tik parekomendavo 20 sav vėl pasidaryti išsamų scaną.
o kas buvo? Dėl ko tyrė? Jei dėl širdies kažką matė, tai pas Vankevičienę rekomenduoju
INDGIRDA parašė:
Saunu, kad atmete. Man vvt paskyre Butkeviciene data. Gruodzio 15 d. O kariotipus tyria visoms kurioms daro vvt ar tik jei mato indikacijas?
tigriuke666 parašė:
Saunu, kad atmete. Man vvt paskyre Butkeviciene data. Gruodzio 15 d. O kariotipus tyria visoms kurioms daro vvt ar tik jei mato indikacijas?
Tik jei turi už ko užsikabint, man užteko paprasto tyrimo.
tigriuke666 parašė:
Vvt pagrindiniu neparode nieko blogo, bet kariotipus dare
tigriuke666 parašė:
ne visoms. Tik esant indikacijoms. Bet buvo čia narių, kurios paprašė kariotipų tyrimo ir padarė, nors taip būtų nedarę
LaMona parašė:
ne visoms. Tik esant indikacijoms. Bet buvo čia narių, kurios paprašė kariotipų tyrimo ir padarė, nors taip būtų nedarę
Na meginsiu prasyti, jei skirs... Tiesiog Butkeviciene kai skambinau del atsakymo ir jis buvo maziau nei 1 prie 50, pasiule nipta, tik kategorikai pasakiau, kad nebusiu rami po nipto...
barbe-devyndarbe parašė:
Tik jei turi už ko užsikabint, man užteko paprasto tyrimo.
VVT buvo viskas ok, kariotipus darė vis tiek, nes kaip sakė VVT neparodo mozaicizmo
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai