sauleta. parašė:
Mergaites pakonsultuokit 32cd hcg 76 buvo 34cd 345 hcg ar ne per mazai paaugo? Dar kartoti?
Gerai paaugo
sauleta. parašė:
Mergaites pakonsultuokit 32cd hcg 76 buvo 34cd 345 hcg ar ne per mazai paaugo? Dar kartoti?
Gerai paaugo
StebukloMama parašė:
Tai gal pas ją kaip ir pas mane, antra fazė 17d, tad 8dpo man būna 9d iki mm 😂🙈 kaikiuriu moterų ciklai keistoki 🤣
As tai nematau nieko keisto.. jei ciklas 31 diena
Leja. parašė:
As tai nematau nieko keisto.. jei ciklas 31 diena![]()
Nu teoriškai ov ateina 14d iki numatomų mm, antra fazė ilga dažnai tikrai nebūna, kaikurioms net pertrumpa, mano ciklas 28d. Bet čia hcg tema, tad plėtotis nereikia
StebukloMama parašė:
Nu teoriškai ov ateina 14d iki numatomų mm, antra fazė ilga dažnai tikrai nebūna, kaikurioms net pertrumpa, mano ciklas 28d. Bet čia hcg tema, tad plėtotis nereikia…
Tai as ir rasau, kad plius minus dvi sav antra puse. Pavydziu toms kuriu trumpas
Leja. parašė:
Tai as ir rasau, kad plius minus dvi sav antra puse. Pavydziu toms kuriu trumpas![]()
ner ko pavydet,jei trumpiau nei 12dpo tai jau nieko gero,reik ilginti su vaistais... o 14-16dpo yra laikoma kaip ir aukso viduriuku🙂
paklydele parašė:
Mazokas, vartojate prg?
Ta prasme mažokas? 🙄
sauleta. parašė:
Man nerima kelia tik hcg ar normaliai paaugo ir ar verta toliau ji sekti![]()
Geras. Nebūtina kartoti🙂
paklydele parašė:
Man prie tokio didino doze
Tai pasikeiskit ginę, nes dar netyčia ką nors lieps profilaktiškai pagerti 🙄
paklydele parašė:
pirmam trimestre nuo 80 prasideda. Atsiprašau gal aš klystu
Nuo 35
Leja. parašė:
Sveikos, kaip anksciausia Jusu patirtis sako darytis hcg? Ne per anksti 8 pastojimo diena?
1 dieną po implantacijos jau galima daryti
paklydele parašė:
Tikriausia. Čia antejos normos. Nieko blogo nenorejau tik zinau kad mano ribinis buvo tai gal perdėtai į tai žiūriu![]()
Šitos normos kur įkėlėt irgi nuo 35. Ginė jūsų turėjo atidžiau pasižiūrėt, o ne skirti vaistų reikia–nereikia
Rasyte12 parašė:
8 pastojimo diena jums jau pagal skaičiavimus jūsų ar kaip? Ar čia į ateitį planuojat? Nes biski nėra logikos. 8 dienos po pastojimo o menesines už pusantros savait…
Net neįmanoma suskaičiuoti pastojimo dienos. Taigi net labai keista 😂
sauleta. parašė:
Nu vistiek jus kankinsiu ar ne per mazai paaugo hcg manosestad bus 5sav po paskutiniu mm.. o hcg vakar tik 345 juk nerealu kad per dvi dienas tiek paaugs kad t…
Dvigubėja maždaug kas 48 val pradžioje. Tai jei taip ir dvigubėja, tai viskas puiku.
Normų tai mintinai kiekvienos laboratorijos bent aš nežinau.
P. S. Nerodė jūsų įkeltos nuotraukos. Tai viskas puiku. Atitinka 4-5 sav.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai