Mazulelis223 parašė:
Sveiki, padekit, dienos veluoja jau 7 dienas, šiandie ryte pasidariu neštumo testa jis iskaro parode neryške antra linija, bet praėjus gal porai valandu po testo pa…
Galbut...
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįMazulelis223 parašė:
Sveiki, padekit, dienos veluoja jau 7 dienas, šiandie ryte pasidariu neštumo testa jis iskaro parode neryške antra linija, bet praėjus gal porai valandu po testo pa…
Galbut...
Alion4ik25 parašė:
Ar normalu kaip tempia apačia ? Man pas gimė 19 dieną tik pasitikrinti ar viskas gerai kiek jau tikslai savaičių turėtų būt bet testas iki šiol nerodo tiksliai…
man irgi tempia, tai daktaras sake kad normaly, nes gimda pleciasi, todel taip yra, tas tempimas kaip pries menesines
Sveikos, pas mane yra tokia situacija, kad atrodo, kad lyg buvo mėnesinės, bet jos atėjo anksčiau nei įprastai, nes ciklas yra reguliarus. Jos atėjo kažkur 11 dpo. 1 d.buvo tepliojimas rusvai. 2-3 su kraujuku, bet jis tamsesnis nei įprastai po to patepliojimai. Vkr.pasidariau testą, nes tempia pilvo apačią ir miego labai noriu, tai jis lyg vaiduokliauja. Ar buvę kam taip?
Grėtėa parašė:
Sveikos, pas mane yra tokia situacija, kad atrodo, kad lyg buvo mėnesinės, bet jos atėjo anksčiau nei įprastai, nes ciklas yra reguliarus. Jos atėjo kažkur 11 dpo. …
Pas mane lygiai tas pats tik kad man testas rodo neigiama
Grėtėa parašė:
Sveikos, pas mane yra tokia situacija, kad atrodo, kad lyg buvo mėnesinės, bet jos atėjo anksčiau nei įprastai, nes ciklas yra reguliarus. Jos atėjo kažkur 11 dpo. …
Pas mane mm neatejo pagal grafikeli, NT vaiduokliauja, 2 dieneliu skaudejo pilveli (ne Maude), popiet siand pasirode siek tiek rausvu isskyru, gali buti implantacinis ar visgi artejancios mm ?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai