Agrastėlis parašė:
Nereikėtų. Dauguma moterų jo net nepastebi ar jo net nebūna.
Supratau. Ačiū už atsakymą😊
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįAgrastėlis parašė:
Nereikėtų. Dauguma moterų jo net nepastebi ar jo net nebūna.
Supratau. Ačiū už atsakymą😊
Sveikos merginos,turiu susirgti vasario 16d.sendiena atsirado rudu isskyru su trupucio rausvu krauju,pagalvojau jau susirgsiu, bet nejauciu jokiu sirgimo pojuciu, nei pilva skauda, nei pilvo nepucia, nei nugaros neskauda. Bet taip ir dingo mano tepliojimas. Niekada taip nebuvo, likau sumaistyje, ar tai galejo buti implantacinis kraujavimas?
Eglute2 parašė:
Sveikos merginos,turiu susirgti vasario 16d.sendiena atsirado rudu isskyru su trupucio rausvu krauju,pagalvojau jau susirgsiu, bet nejauciu jokiu sirgimo pojuciu, n…
Jeigu nesulauksite mm ir neturite kitų bėdų, taip tai gali būti implantacija 😉
laukimas33 parašė:
Jeigu nesulauksite mm ir neturite kitų bėdų, taip tai gali būti implantacija 😉
Tikiuosi 🤰
Eglute2 parašė:
Sveikos merginos,turiu susirgti vasario 16d.sendiena atsirado rudu isskyru su trupucio rausvu krauju,pagalvojau jau susirgsiu, bet nejauciu jokiu sirgimo pojuciu, n…
Kiek dienų po ov?
Baby14 parašė:
Kiek dienų po ov?
Visdelto prasikale mano mm. 2dienom anksciau. 🤦♀️
Eglute2 parašė:
Visdelto prasikale mano mm. 2dienom anksciau. 🤦♀️
Tai norejauu, rašyti kad gali būti mm anksčiau ateis
casidi parašė:
Mano mm nereguliarios bet turetu mazdaug 22d, siandien vakare nuejau i wc, viduriai biski pakieteje buvo tai teko pasistengt 🙈 o nusisluoscius buvo sviezas sviesus …
Na, gali būti, kad tiesiog tuoj pramuš mmm, o gali būti ir implantacinis. Palaukit ir matysit ar pramuš, ar reikės testo.
Agrastėlis parašė:
Na, gali būti, kad tiesiog tuoj pramuš mmm, o gali būti ir implantacinis. Palaukit ir matysit ar pramuš, ar reikės testo.![]()
Kad pramus tai labai abejoju, niekad tokiu dalyku nebudavo, o krutine vos pries diena pradejo maust. Labai tikiuos kad cia buvo geras zenklas
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai