Juste25 parašė:
Kada ov buvo?ir kiek dienu ciklas?
Ov buvo gruodžio 30 dieną dienų ciklas kažkur 30
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįJuste25 parašė:
Kada ov buvo?ir kiek dienu ciklas?
Ov buvo gruodžio 30 dieną dienų ciklas kažkur 30
Giedrė202001 parašė:
Sveikos. Įdomu būtų sužinoti nuomonę. Vieną dieną prieš mėnesines pateplioja (spalva tamsoka į rudumą) , bet tai tęsiasi apie kelias dienas ir viskas , ir jau taip …
Rudas tepimas prieš mėnesines gali reikšti endometrioze. Reiktu, pasikonsultuoti su gydytoją.
Ar implantacinis kraujavimas gali ivykti anksciau nei 6dpo?
nes pagal mano skaiciavimus siandien tik 2dpo, o patepliojo rusvai, panasu labai i implantacini, nes su pirmu nestumu irgi jis buvo, tik 7dpo. O gal anksciau ov ivykus nei manau? Per pacia ov niekad netepliodavo, uz tai galvoju apie implantacini
saundstorm5 parašė:
Ar implantacinis kraujavimas gali ivykti anksciau nei 6dpo?nes pagal mano skaiciavimus siandien tik 2dpo, o patepliojo rusvai, panasu labai i implantacini,…
2DPO implantacinio kraujavimo tikrai negali būti.
Arba suklydot ir ovuliacija buvo anksčiau, arba kitas variantas – šį kartą buvo ovuliacinis kraujavimas (nesvarbu, kad niekad netepliojo, visad gali būti pirmas kartas).
Agrastėlis parašė:
2DPO implantacinio kraujavimo tikrai negali būti.Arba suklydot ir ovuliacija buvo anksčiau, arba kitas variantas – šį kartą buvo ovuliacinis kraujavimas (nesvar…
Vat ir as taip galvoju, kad bus is tu kitu viariantu. 👍
Sveiki, norėjau paklausti ar tai galėjo būti implantacinis kraujavimas, turėjau nesaugius lytinius santykius sausio 10d. Ir 21d. Savaitei mazdaug ankščiau prieš pasirodant menstruacijoms. Man pasirode negausus kraujavimas, o po to tik rudos išskyros taip 5 dienas, o paskui šviesiai rudom išskyrom pradejo tepti, bet po 2 dienu dingo, labai išsigandau ir pasidariau testa neštumo, bet jis buvo neigiamas. Po lytiniu santykiu dar vartojau antibiotikus savaite, gal tai galėjo išbalansuoti mano menstruaciju cikla?
Camilaa parašė:
Sveiki, norėjau paklausti ar tai galėjo būti implantacinis kraujavimas, turėjau nesaugius lytinius santykius sausio 10d. Ir 21d. Savaitei mazdaug ankščiau prieš pas…
Implantacinis~yra tepimas būna pora lašiuku pora dienų ir dingsta. Kartais jo nepastebima
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai