Greta_aa parašė:
Labas, man buvo panasiai, tai pasirodo kad turejau problemu ir reikejo operuotis. Siaip viskas dabar mazdaug gerai, bet reikia tikrai pasitikrinti ir pasakyti gydyt…
O ką jums rado jei galima paklaust?
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįGreta_aa parašė:
Labas, man buvo panasiai, tai pasirodo kad turejau problemu ir reikejo operuotis. Siaip viskas dabar mazdaug gerai, bet reikia tikrai pasitikrinti ir pasakyti gydyt…
casidi parašė:
Endometrioze, o kaip jums dabar? Nebeteplioja, atejo menesines?
Greta_aa parašė:
Endometrioze, o kaip jums dabar? Nebeteplioja, atejo menesines?
Niekas neatejo ir vis pateplioju
skambinsiu siandien seimos daktarei pasikonsultuot. Praeita cikla irgi savaite pries menesines buvo vienas gausesnis patepimas.. kai pradejom planuot taip ir prasidejo nesamones... bet ne taip seniai gal kovo men mane ziurejo ir ultragarso ir is vidaus ten su kazkuo, ar negalejo pamatyt per tuos aparatus jei butu endometrioze?
casidi parašė:
Niekas neatejo ir vis patepliojuskambinsiu siandien seimos daktarei pasikonsultuot. Praeita cikla irgi savaite pries menesines buvo vienas gausesnis patepimas..…
Nee, jie mato, kad endometrioze tik per laparaskopa, darant operacija. Taciau ja itarti gali del simptomu. Bet gal siaip kazkas pas tave, bet aisku geriausiai pasitikrinti
Sveiko, pas mane zinokit idomus cia dalykai darosi.. 😀 penktadieni ov testas buvo ryskiai teigiamas, jutau visus simptomus ovuliacijos penktadieni-sestadieni. Siandien katik pamaciau, kad pas mane tirstos rausvos, su siek tiek kaip ir sviezio kraujo isskyros pasirode. Ka tai gali reiksti? Ar cia gali buti implantacinis? Ar ne per anksti? Niekada man taip nebudavo, kad iskart po ov taip. Na as aisku pradedavau gerti duphastona nuo 2-3dpo, bet sikart negeriu, nes pirmadieni eisiu prg tyrima darytis 🤷
sveiki! su draugu nesaugų lytinį aktą turėjome kovo 9d., mėnesinės pasirodė kovo 30d. pagal ciklo skaičiavimus, turėčiau susirgti apie balandžio 7d., bet jau kelios dienos atsiranda rausvos spalvos negausios išskyros, tepimai. ar tai galėtų reikšti nėštumą? jokių simptomų: pykinimo, silpnumo, nuovargio nejaučiu:))
nezinuke2 parašė:
sveiki! su draugu nesaugų lytinį aktą turėjome kovo 9d., mėnesinės pasirodė kovo 30d. pagal ciklo skaičiavimus, turėčiau susirgti apie balandžio 7d., bet jau kelios…
Tai jau beveik gegužė 😏🤔 gal jums naujas ciklas tuoj prasidės? O jeigu neramu pasidarykit nėštumo testą. Ne karvę kainuoja ☺️
Maskyte parašė:
Tai jau beveik gegužė 😏🤔 gal jums naujas ciklas tuoj prasidės? O jeigu neramu pasidarykit nėštumo testą. Ne karvę kainuoja ☺️
*gegužės 7d. turėtų prasidėti sumaišiau mėnesius, atsiprašau 😃 testą pasidarysiu, bet jau apie 3 dieną negausiai tepa, tai nejau gali implantacinis kraujavimas tiek užsitęsti?🤔
nezinuke2 parašė:
*gegužės 7d. turėtų prasidėti sumaišiau mėnesius, atsiprašau 😃 testą pasidarysiu, bet jau apie 3 dieną negausiai tepa, tai nejau gali implantacinis kraujavimas tiek…
Ne, tai ne implantacinis kraujavimas.
Agrastėlis parašė:
Ne, tai ne implantacinis kraujavimas.![]()
ačiū už informaciją! o dėl ko tai galėtų būti? pirmą kartą, neramu 🤔
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai