Mažylė1 parašė:
Man K paskyrė ir sakė į raumenį, užpakalį.
O jūs jau leidotės ar dar tik planuojate leistis?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįMažylė1 parašė:
Man K paskyrė ir sakė į raumenį, užpakalį.
Komanda parašė:
K buvo išrašiusi? Irgi 2 ml?
Taip, sakė galim ir ten ir ten.
Luna13 parašė:
Aš esu leidus ir į pilvą ir į užpakalį, K sako kad skirtumas tik tas kad per paodį (pilvą) greičiau suveikia bet galutinis efektas turėtų būt toks pats 🙂…
O kam skirtas sitas vaistas? Kaip tik ka tik grizau is K konsultacijos pries FET, galvoju kodel man nepasiule 😁
Komanda parašė:
Merginos, kas leidotės Qutaquig, jau klausiau anksciau, bet ar tikrai tikrai į užpakalį (pamiršau kaip K sakė)?info lapelyje rašo, kad į poodį. Suleido pirmą po…
Šiaip į užpakali, bet extra atvejais kai vyro nebūdavo tai susileisdavau į pilvą 🙂
Persikasss parašė:
Man K buvo paskyrusi ir paklausus kur, parodė sėdimąją 😁 Bet man irgi buvo lb skaudžiai, tai paskaičius info lapelį ir čia išsiklausinėjus leidausi į paodį.…
Aš turiu idėją dabar pereiti nuo leidimosi į raumenį, pereiti arba bent jau pabandyti kurį laiką leistis į paodį, į pilvą, galvoju gal geriau suveiks, greičiau sumažės NK kraujyje, o gal ir mažiau skaudės ir bus lengviau pačiai susileisti, nes dėl raumens, tai turiu prašyti, kad leistų vyras, labai skauda ir baisu, kad adata per trumpa ir nepasiekia raumens, taip gerai nesuveiks, nes gal tik 1 kartą jaučiau, kad tikrai pasiekė raumenį ir buvo kitoks skausmas nei visada.
Luna13 parašė:
Aš esu leidus ir į pilvą ir į užpakalį, K sako kad skirtumas tik tas kad per paodį (pilvą) greičiau suveikia bet galutinis efektas turėtų būt toks pats 🙂…
Ačiū už pasidalinimą, man tai labai svarbu šiuo metu, nes reikia, kad greičiau suveiktų, nes nesiseka numušti Nk, numušiau, tada susirgau ir kai prasirgau jie vėl pakilo.
Komanda parašė:
Leidžiuosi jau 5 sav kažkur 😊
Mažylė1 parašė:
Leidžiuosi jau 5 sav kažkur 😊
O ka jie daro?
Karolina12345 parašė:
O ka jie daro?![]()
Reguliuoja imuninę sistemą, jei Nk kraujyje per daug - padeda numušti, jei per mažai - padeda pakelti, turint imuninį nevaisingumą padeda sėkmingai išnešioti. Tai žmogaus normalusis imunoglobulinas, paimtas iš sveikų žmonių kraujo, taip mes keičiame savo netinkamai veikiamą imuninę sistemą į tinkamą.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai