Turėdama laiko pasižiūriu myivfanswers video, man patinka vienos Rusijos ivf klinikos įkūrėja (berods). Garantiniai pastojimai ir t.t. Dirba panašiai kaip F, era, histero, ir kt. tyrimai dėl ko nepavyksta implantacijos, neužsikabina nėštumai iki tol. Imuninio faktoriaus video atskirai nėra, bet savo prezentacijose pamini. Paskui sulaukia nemažai klausimų, būna ir apie imuno. Labai gerai išdėsto nuomonę kada intralipidai, kada imunoglobulinas, kada kita.
https://www.myivfanswers.com/author/diana-obidnyak/
Pvz iš mano tyr. labai aiškiai matosi, kad man reikia leidžiamo imunoglubulino. Bet tai ką aš galiu padaryti šituo metu.. Kol sulauksiu imunoglobulino gali jau seniai būt sutiksėjęs laikas dėl kitų dalykų
Per konsultaciją išgirdau nuomonę, kad intralipidai tik pačioje pradžioje. Kad neverta vežtis namo. Po punkcijos, iki transferio, iš bėdos, veiksmingumas gerokai mažesnis. Per youtube esu žiūrėjus vienos moters video apie patirtį su imuniniu nevaisingumu. Tai ten standartiškai visom kortikosteroidai, intralipidai ne tik pradžioj, ir aišku aspirinai, heparinai, utrogestanai ir t.t. ir pan. Išnešioja tik su intralipidais ir kortikosteroidu. Iš ivf answers Diana Obidniak irgi antrina mano gyd., kad intralipidai ne tiek veiksnu, pradžioje galima. Tai čia vos ne kaip kam paeis. Omega 3 geriu po 1500 gydytojo paskyrimu (nežinau, ar didesnė čia dozė, ar ne).
Apie ilgą ar daug kortikosteroidų naudojimą mano atveju išgirdau neigiamą nuomonę. Na, patirtis per praeitą ivf su jais tikrai nebuvo teigiama, tai pritariu.
Belieka lit. Užtat vakar ir klausiau, ar buvo tokių su lit, be imunosupresantų. Nu nėr, bent biškį vartojama. Man lit, kaip "paguodos" gydymas, nes jis realiai nuo visų įmanomų situacijų, ir nuo dq alpha, kir hla, lad, nk jei neveikia imuniglobulinas. Irgi viename video išgirdau gyd. nuomonę, kad lit suveikė todėl, kad kortikosteroidus gėrė, t.y. tik jie teištraukė. Ir mane neramina Nykštukės atvejis - darė lit, bet cd paletė nepakito. Kodėl? Jei turėjo tvarkytis su nk, kodėl nepamušė? Kas žino, gal lad ir būtų pakitęs (įtariu, kad jį ir tikrina B), pas mus nepatikrinsi. Tai irgi daug klaustukų galvoje lieka - kodėl? Kiek veiksnu? O labiausiai tai užknisa, kad to ko man tikrai tikrai reikia nei su žiburiu nėra pirkti.