Princesita89 parašė:
Gerai! 🙏
Kada turetum suzinoti?
Princesita89 parašė:
Gerai! 🙏
Kada turetum suzinoti?
AsEsuCia parašė:
Kada turetum suzinoti?![]()
Pirmadienį kraują pridaviau 🙂
Sake KIR analizė uztrunka 10-14 darbo dienų. Manau ne kitą o dar kitą sav bus ☺️
V.r. parašė:
Tai yra gimdos tipas, AA - agresyviausias (gimdos kileriai).
Jų yra viso trys: AA, AB ir BB.
Aš irgi svarstau šitą tyrimą pasidaryt,aišku,suma nemaža,Šitkauskienė imuniniuose bėdų nerado,bet ką gali žinot, geriau jau žinot,negu sukti galvą dar n metų,kodėl nepavyksta,darytis visokiausias procedūras be rezultato..gal kartais atsirastų, kuri nors dar iš Klp,kuri pasirašytų šitam tyrimui,užklausčiau Lv kokia galimybė būtų priduot kraują Klp synlabe?
eresos parašė:
Aš irgi svarstau šitą tyrimą pasidaryt,aišku,suma nemaža,Šitkauskienė imuniniuose bėdų nerado,bet ką gali žinot, geriau jau žinot,negu sukti galvą dar n metų,kodėl …
O pas tave Atpo, tth ok?
eresos parašė:
Aš irgi svarstau šitą tyrimą pasidaryt,aišku,suma nemaža,Šitkauskienė imuniniuose bėdų nerado,bet ką gali žinot, geriau jau žinot,negu sukti galvą dar n metų,kodėl …
Aš daryčiausi.
eresos parašė:
Tikrai darykit.
Arba atmesit, arba patvirtinsit ir bus aiškesni tolimesni žingsniai ir planas 👌🏻
Nykštukė parašė:
O pas tave Atpo, tth ok?
Neee,nėra gerai.Visą gyvenimą viskas ok su skydliauke buvo,atpo normose, tth virš 1,bet su laiku tth iki 2-2.5 pakilo,taip ir laikosi keletą metų,keistas sutapimas,bet pasikeitė po stimuliacijų,darytų 2017m..tada badžiau laimę pas Kazanavičių su tybonu,tth buvo vėl apie 1,metus laiko gydžiausi pas jį,čia buvo 2019m,2020m nutraukiau tyboną,ir po pusmečio,vasarą, pasirodžiau pas Šitkauskienę,ji padarė ir atpo,mano nuostabai buvo padidėjęs..ne šimtais ir tūkstančiais,bet vis tiek rodo uždegimą,prieš gydymą tybonu atpo buvo normose..įtariu, kažką susivariau skydliaukėje su tais vaistais..Endokrinologas matė uždegimą echo metu,bet sakė,jei neplanuočiau,tyroksino tikrai nerašytų,bet kadangi planuoju,tai reikia,kad palaikyt tth iki to 1.5.bet šiaip net nežinau,anksčiau tai nepadėjo gera skydliaukės veikla,tai nžn,kiek ji čia kiša koją,bet,žinoma,db jau visus kabliukus reikia šalint..
V.r. parašė:
Tikrai darykit.
Arba atmesit, arba patvirtinsit ir bus aiškesni tolimesni žingsniai ir planas 👌🏻
Tai va,paskatino dar miraclo narės atvejis,mačiau,kad rašė,jog pas ją cd paletė buvo gera, NK neaukšti,o va kir agresyviausias...tai ir susimąstai,ačiū merginos,kad jūs dalinatės tokia info,o tai čia visai nieko nežinotum ką dar protingo būtų galima išsitirti🤗
eresos parašė:
Tai va,paskatino dar miraclo narės atvejis,mačiau,kad rašė,jog pas ją cd paletė buvo gera, NK neaukšti,o va kir agresyviausias...tai ir susimąstai,ačiū merginos,kad…
Nu tikrai pritariu. Mano nk irgi geri, bet mastau gal tikrai verta pasidaryti kir.. nu sulauksiu era atsakymu pirma ir tada galvosiu.. Kaip smagu kad dalinates savo istorijom
eresos parašė:
Neee,nėra gerai.Visą gyvenimą viskas ok su skydliauke buvo,atpo normose, tth virš 1,bet su laiku tth iki 2-2.5 pakilo,taip ir laikosi keletą metų,keistas sutapimas,…
As kiek va siandien perskaiciau, tai jei padidejes atpo, jau yra imuno problemos ir leidzia intralipidus tokiu atveju, cia Rusijoje.. tai susimeciau, jie ten i tai labai rimtai ziuri. Beje ir wobenzyma geria beveik visos su imuno
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai