Nykštukė parašė:
Nesimato
O kaip įkelti tada 🙈🙂
Nykštukė parašė:
Nesimato
O kaip įkelti tada 🙈🙂
Sugar1115 parašė:
O kaip įkelti tada 🙈🙂
Gal bandykite apkarpyti screenshot'us. Pvz. is vieno tyrimu puslapio padaryti du
tada turetu issididinti kazkiek.
Sugar1115 parašė:
O kaip įkelti tada 🙈🙂
Geriausiai per PC viską daryt, ne tel, nes kokybę suprastina screenshotai ir dar jų koregavimas 🙂
Sugar1115 parašė:
Bandau 😀
Cd 16 56 per auksti, tobula jei butu iki 12.(cia tie kileriai) Rekomenduociau gerti Transferius didesnem dozem Classic ir trifactor (tai papildai, kurie normalizuoja imuno). Galite ir pas K apsilankyt. Kazkokiu kitu niuansu nematau (arba tiesiog neturiu ziniu). Kitom ir prie 15 skaiciaus Turkai jau skyria intralipidus numust NK. Pas mus skyria tam prednisolona, dexa, imunoglobulina, transferius. Lv Lit, intralipidai.
P.S apie NK apart B ir K galit niekam nesakyt, vaisingumo gydytojai tik isjuoks, sakys neirodyta 😁
Edga parašė:
Laba diena.jungiuosi į jūsų gretas![]()
Po 2 nepavyksių Ivf nusprendžiau pabandyti šitą kelią,gal rasiu kokį kabliuką.
Nemokama, tik gaukite siuntimą dėl nevaisingumo.
Jūs gydytojai viską nupasakosit vizito metu, jei turit kokių tyrimų, galit ir juos parodyti. O ji jau paskirs išsamius tyrimus. Vizitą planuokitės apie ovuliaciją. Ir geriau iš ryto, nes po pietų lyg ir neima kraujo. Valgyti ir gerti galima.
Merginos, toks klausimas, jei pas mane visi ANTI, išskyrus SPERM, neigiami, ar tikslinga pasidaryti KIR tyrimą? Nors nuojata kužda, kad čia ne tame bėda. Bet vis tiek kilo toks klausimas galvoje, gal tikslinga būtų pasidaryti.
Littlebird parašė:
Nemokama, tik gaukite siuntimą dėl nevaisingumo.Jūs gydytojai viską nupasakosit vizito metu, jei turit kokių tyrimų, galit ir juos parodyti. O ji jau paskirs …
Registratūroje sakė kad siuntimas alergologui🤔 ar koks kitas turi būti?
Nykštukė parašė:
Cd 16 56 per auksti, tobula jei butu iki 12.(cia tie kileriai) Rekomenduociau gerti Transferius didesnem dozem Classic ir trifactor (tai papildai, kurie normalizuoj…
Ačiu už paaiškinima 🙂Na pasikalbėjome kad mano ir vyro tyrimai visi telpa į.normas ir nelabai ką gali pakomentuoti , viskas gerai sako.. tai va ir kabliuko kažkokio nėra , kaip ir gerai ,bet kaip ir ne , kur galima nusipirkti transferius? Gal kam nebereikia ?
Littlebird parašė:
Merginos, toks klausimas, jei pas mane visi ANTI, išskyrus SPERM, neigiami, ar tikslinga pasidaryti KIR tyrimą? Nors nuojata kužda, kad čia ne tame bėda. Bet vis ti…
Pas mane viskas neigiama, o KIR nustatytas AA tipas. Manau, kad sie tyrimai nesusije
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai