varlyytea parašė:
Su juo viskas gerai ..:/
Tyretes ar vyro zodziu pasitikit?Maniskis man ir virs metu sake,kad viskas ok,kol per pykcius neissityre,pasirodo negerai.
Kūdikį planuojančioms poroms svarbiausia išmokti nustatyti moters vaisingas dienas, nepamiršti sveikos gyvensenos ir mėgautis procesu. Skaityti
visą straipsnįvarlyytea parašė:
Su juo viskas gerai ..:/
Tyretes ar vyro zodziu pasitikit?Maniskis man ir virs metu sake,kad viskas ok,kol per pykcius neissityre,pasirodo negerai.
Sveikos mielosios. Katik prisijungiau i sia grupe. Papasakosiu savo istorija. Turime 6 metu dukryte ir po dukrytes gimimo iskart planavome kita vaikiuka. Iki siol nesekmingai
pernai turejau labai ankstyva persileidima. Nesenai turejau laparoskopija. Kiausintakiu nepraeinamumo negalejo tiksliai patikrinti, tad laukiu sekancio tyrimo. Rado kelis mini endometriozes zidinius. Sake jie ytakos pastojimui neturi. Nebezinau nei ka nei kaip daryti. Metai bega, o nei sesutes nei broliuko...
Sveika Egluze30,man lygiai taspats.tik mano dukrytei 4 bus,ir endometriozes nerado.Taipogi turejau ankstyva persileidima ir iki siol nepastoju.Tyrimai visi geri,bet vistiek nepastoju.Dabar kaip tik bandau su ovuliacija skatinanciais vaistais,nes viena ginekologe sake,galbut po persileidimo sugrybavo.Labai tikiuosi kad pavyks
Sveikutes ? jungiuosi ir as i planuojanciuju gretas. Mes 9men planuojame, po kol kas veltui. Mano mm reguliarios, kai buvau pas gine ( buvau per pacia ovuliacija) sako su tavimi viskas tvarkoje, nes maniau gal kazkas negerai su manimi, kad nepavyksta. Nu bet ji patikino, kad nemato jokiu problemu. Nuejpm su vyru pas seimos gyd. Norim spermograma padaryti, kad ramiau butu, o jis pasake, kas tik Kaunas, Vilnius. Mes gyvename Siauliuose. Na nejaugi Siauliuose nera kur spermogramos pasidaryti?
renaciux99 parašė:
Sveika Egluze30,man lygiai taspats.tik mano dukrytei 4 bus,ir endometriozes nerado.Taipogi turejau ankstyva persileidima ir iki siol nepastoju.Tyrimai visi geri,bet…
Sekmes jums dideliausios. As jau visai pasimetus. Pavargau matyt nuo visko. Kas menesi as "nescia" laukiu laukiu ir nieko.
Egluze30 parašė:
Sekmes jums dideliausios. As jau visai pasimetus. Pavargau matyt nuo visko. Kas menesi as "nescia" laukiu laukiu ir nieko.
Mes taip pat laukiam laukiam ir chia mm pasirodo .. dabar turiu iki 16-17d sulaukt mm bet tikiuosi ju nepamatyt ! Su pirmu buvo lengviau pastot .
greta99 parašė:
Mes taip pat laukiam laukiam ir chia mm pasirodo .. dabar turiu iki 16-17d sulaukt mm bet tikiuosi ju nepamatyt ! Su pirmu buvo lengviau pastot .
As 22 turiu sulaukt mm tai bus pirmos normalios po laparoskopijos. Viskas cia issibalansavo. Nors lb skauda krutine ir pilva. Gal anksciau mm atkeliaus. Greta tikiuosi jus labai greit mus nudziuginsit
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai