Na o dabar noreciau papasakoti apie potyrius Kretingos ligonineje ;) Liepos 31d. 6 val. ryte nubego vandenys ir isvykau gimdyti. Vos tik priejau prie duru, mane su sypsena pasitiko nuostabi sesele, sakau jau atejo laikas
Man pranese, kad budi Opulskiene, na as labai nesureiksminau, nors daug prisiklausiau, kad ji bjauroko charakterio, bet galvoju man svarbu, kad nesu viena, nes vyras salia buvo, bei mama. Po visu apziuru, dokumentu pildymu ir t.t.. mane nusivede jau i gimdykla, tenais paciam gale buvo lova kurioje kentejau saremius ir visa kita
Ziuriu ateina kazkokia moteris, susiraukusi kaip uzpakalis
atsiviepusi, pikta nervota, grubi, tai uzmeta ka nors siurksciai, tai neatsako, tai varineja ta mano vyra, mamai sakau cia tikriausiai Opulskiene
Ne sako cia akusere! Pasirodo toji ledine sirdis suminksteja vos tik i kisene ikisi pinigu
bet mes jai nieko nedavem uz bjauru elgesi
Nusispjoviau ir sakau mamai, man vienodai ant jos, tegu vaiposi kiek nori, man ne tas dabar galvoj, tegu sakau raukosi. Pamate, kad niekas nieko neduos, bande susvelneti, bet nieko neisdege cia jai vis tiek, reikejo is anksto kaip zmogui skaitytis
Na ir pagaliau atejo gydytoja Opulskiene, tai zinokit norejosi visu mamu paklausti ar jus tikrai nieko nesumaisete?
Man labai gera daktare pasirode, nei izeidinejo, nei reke nei ka, tiesiog negalejau patiketi. Tik labai daug sneka ir savo terminais, pyksta kai leliui kisamas zindukas, iskart visos mamos slepdavom, bet nespedavom
Nese man knygas skaityti, dave geru patarimu, pagyre, kad moku gimdyti, nes greit pagimdziau ir greit isstumiau vaikeli, na nezinau man visai patiko ji
O jau apie seseles nera zodziu apsakyti, kokios nuostabios, kokia pamaina besikeistu tokia gera, paslaugios, pataria, priziuri, keleta seseliu ilgam istrigo man sirdy ir paliko begalo grazu prisiminima
Palatos labai tvarkingos, dusas, tualetas, tik va karsta palata labai kai atsisuka saulute
O siaip viskas super! Tad mamytes galit drasiai rinktis Kretingos ligonine, tik nepamirskit piktosios akuseres! Tokia augusi moteriske, trumpais garbanotais plaukais
Sekmes gimdant