as kai guliausi i patologini nestumo pradzioj, tai laukiau 2 val, nes buvo daug zmoniu, ir neturi reiksmes ar ten gimdai ar i patologini guliesi, lauki bendroi eilei
as atvaziavau apie 12 val, ir buvau viena, tai greit supilde poierius(nes nebuvau dar pazadinusi is miego), patikrino vaiko sirdute, dave sexy naktinius ir palidejo iki gimdyklos
Cia pamaina ar ne pamaina priklauso, bet manau turejo paziureti ar vaikas nesedi, o man niekas neziurejo. Paziurejo tik kitos akuseres, kai vaiko toniukai nukrito ir pamate kad aparatas labai aukstai uzdetas
(taip butu neziureje tikriausiai iki pat galo)
Nuo atvaziavimo pradzios patikrinimo iki pamainos keitimosi, as nei savo daktaro nei akuseres akyse neregejau, tai isejo beveik 7 val.Jeigu nori Klaipedoi kad per gimdyma dalyvautu daktaras, tai tariesi ir moki Lt, o taip daktaras patikrina asidaryma,mano atveju ateina ir aprekia, net uz tai kad pusiau gulomis sedi, ir atejo surasyti duomenu kai gime vaikas, net neapziurejo manes po gimdymo, nors buvau kirpta ir suplysusi
Dideliuose miestuose daug gimdyviu, ir jie ten varo kaip fabrike, o jeigu negali nusimuilinti tai ir ima nervai.
As turejau gimdyti su akusere, kuri iseidavo i operacine padeti. todel as visada tik uz mazesnius miestelius
Beto atvaziavus mane prieme gyditojas, del kurio" kalties" Telsiuose mire tiksliai nepamenu ar gimdyve ar kudikis, o gal ir abu
del oksitoksino skyrimo, ir kad per velai padare cezari
Man kiek teko su juo bendrauti ai pasirode kad ismano savo darba ir man taip pat skyre tuos pacius skatinamuosius...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus