palette parašė:
Aišku dėkui labai.o yra kažkoks terminas iki kada reikia pristatyti ta forma?
3 sav iki dienos nuo kada norite eiti ir kol vaikui nesukako 6 mėnesiai. Moka 235e.
palette parašė:
3 sav iki dienos nuo kada norite eiti ir kol vaikui nesukako 6 mėnesiai. Moka 235e.
palette parašė:
na ten ant formu pakankamai aiskiai parasyta iki kada jas reikia nusiusti...
ElenB parašė:
230 moka
ir 4 savaites iki išėjimo datos
asfaina parašė:
230 mokair 4 savaites iki išėjimo datos

Submit this form at least 3 weeks before you intend to take paternity leave
ElenB parašė:
Submit this form at least 3 weeks before you intend to take paternity leave
Atsiprašau
Dėkui merginos už info. Reikės jau pradėti žiūrinetis forma.o jeigu tarkim man terminas sausio 8.užpildom nuo 8 dienos.bet vaikas gimsta savaite anksčiau. Ar persikelia ta data ar iš naujo viską pildyti?arba jei vėliau gimsta? Mes norim kad vyras eitu nuo tada kai gimsta tik.ir kiek laiko užtrunka kol pinigelius duoda?
palette parašė:
Dėkui merginos už info. Reikės jau pradėti žiūrinetis forma.o jeigu tarkim man terminas sausio 8.užpildom nuo 8 dienos.bet vaikas gimsta savaite anksčiau. Ar persik…
jau nieko nepakeisi... ir nieko nebereiks keisti.
kada nurodysi, kad pradetu moketi maternity, tada ir gausi. o kada pagimdysi, niekas nezino, net tu
palette parašė:
Dėkui merginos už info. Reikės jau pradėti žiūrinetis forma.o jeigu tarkim man terminas sausio 8.užpildom nuo 8 dienos.bet vaikas gimsta savaite anksčiau. Ar persik…
Nieko neina pakeist. Terminas buvo 19, o gimė 13. Tai vyras tą savaitę išnaudojo savo holiday, o vėliau pradėjo mokėt paternity dvi savaites.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai