2013.06.10 09:29 (prieš 13 m.)
ievka parašė:
Nemanai, kad maža vaika galejo supykinti ir praėjus kelioms valandoms po maitinimo? Visi gudrus cia ziuriu pamokslaut.
vaika betkada gali supykint ir netik masinoi man paciai buvo atsitikimas su mazyle kai turguja nesioklei apsiveme cia normalu kai vaikas nesiojamas ar mazinoi gali apsivemt o po maitinimo praejus keliom valandom taipat gali apsivemt tik reik dar atskyrt ar veme ar atpyle kaip buvo paguldytas y spec kedute visiskai gulimom ar pusiau gulimom ? nes tai ir dauka leme jai tu pati guletum lygei ir apsivemtum tai 99% tikimybe , kad gali uzspringti jai guli pusiau sedomis jau mazesne tikimybe , kad gali uzsprinkti o as esu visiskai pries zmones kurie nusprende savo maziuliu nesodinti y automobilines kedutes juk kilus avarijai laikydama mazyly ant ranku gali ne tik jis mirt o ir pati uzimust gali daukas atsitikt mazylio kauliukai ir stuburiukas nera stiprus gali lusti pasikreipti nuo maziausio smugio .. man paciai tokia istorija buvo kai su mazyle vaziavom pas daktare mazyle pahuldziau y prieky atbulom pusiau sedimom mazyle zaide as vairavau viskas buvo ok kai vienas bahuriukas su savo bmv nusprende nerodyt posiukio signalo staiga uskiso ir staiga stabde ir tik tada suko, vaziavom 55km per h ka staigus stabdymas masina slydo garsas cypentis nuo padangu man sokas kojos rankos dreba o mazyle ramei zaidzia su zaisliuku .... tad nesvarbu ar tu vairuji gerai turi ylga vairavimo patirty betkada gali atsirasti mulkis kuris yra keliu gaidelis ir jam nusispjaut ar vaziuoji viena ar su kudikiu ir dar jai buciau atsitrenkus buciau likus kalta nes buciau trenkusis y masinos gala tad as kalta o ka tu zmogau yrodisi nebent buvo vaizdo kameros ar pan , o mazyle jai buciau sodinus veidu y prieky o kas jai buciau laiku nesuregavus ar apie tai bagalvojam vien nuo smugio gali but pazestas stuburas juk tokia inercija stabdymo jos kakliukas butu neatlaikes o dar trenkciausi taigi arbeg suveiktu sautu jai tiesei y veida del savo netsargumo ir galejau nuzudyt savo kudiky tad mielos mamytes stebekim pagalvokim susimastykim ar geriau kazkoks komfortas jusu kudikiui matyt kele but ant mamos ar tecio ranku kai vairuojat , kad kudikis neverktu , kad jam butu linksma ar geriau jusu vaiko saugumas as uz siuolaikines auto kedutes uz taisykles ir vezima auto kedutese , sako apsiveme taip buna buna , kad ir vaziudamas kudikis pakakoja zaisdamas su zaisliuku prisirenka seiles burnyteja ir no to gali uzsprinkti kudiky ypatyngai reik ziureti masinoja ir laikytis griestu gal ir nepatinkanciu taisykliu , bet uztai uztikrinanciu jusu kudikio sauguma