Aksenija parašė:
Taip yra,siuo metu pilvelyje kuzda dukryte ir sūnelis❤️
Ar darete Nipt tyrimus?
Aksenija parašė:
Taip yra,siuo metu pilvelyje kuzda dukryte ir sūnelis❤️
Ar darete Nipt tyrimus?
Austeja_ parašė:
Sveiki, sveikinu! Lengvo laukimo!
Ačiū 🤗
12-13 sav pasiėmiau siuntimą 1 trimestro prenetralinei diagnostikai.
Apie genetiką nieko nesakė, tai vat kažkaip ir suglumau
Piliuona parašė:
Ačiū 🤗
12-13 sav pasiėmiau siuntimą 1 trimestro prenetralinei diagnostikai.
Tai čia tas pats, viskas gerai
Po pagalbinio siūlo darytis NIPT tyrimą. Rekomenduoja. O jei nenorite, genetikė tą 12-13 sav. Pasiūlys pasidaryti kitą tyrimą.
ljulija0429 parašė:
Tai čia tas pats, viskas gerai![]()
Ačiū jums, aiškiau dabar
ljulija0429 parašė:
Tai čia tas pats, viskas gerai![]()
Hm, Krasovskaja tikrai nerekomendavo jokių papildomų tyrimų. Kaip tik nuteikė laukti ramiai ir neieškoti to, ko nėra
Atliekant IVF Santarose, nemokamai skiriama genetiko echoskopija ir Prisca - tiek tyrimų mums užteko ir genetikė nerekomendavo jokių kitų. Taip pat ir Priscos nerekomendavo.
Dru-ge-lis parašė:
O jum buvo su 1 leliukų ar su 2?
1
Piliuona parašė:
Sveikos, merginos, šiandien pirmą kartą buvau pas ginekologę savo klinikoj, iš vaisingumo klinikos mane jau taip sakant paleido![]()
dar reikės darytis bet vėliau, taip pat okulusto ir kardiologo konsultacijos
Austeja_ parašė:
Hm, Krasovskaja tikrai nerekomendavo jokių papildomų tyrimų. Kaip tik nuteikė laukti ramiai ir neieškoti to, ko nėraAtliekant IVF Santarose, nemokamai skiriama …
Pries 2 metus man ir Beniusiene nesiule nieko, pasake tik - sveika mergyte. O dabar rekomenduoja pasidaryti Nipt, nors echo geras, o Prisca rodo labai mazas rizikas 🤷🏻♀️ turbut kuo toliau, tuo labiau rekomenduos darytis Nipt
minimac parašė:
Pries 2 metus man ir Beniusiene nesiule nieko, pasake tik - sveika mergyte. O dabar rekomenduoja pasidaryti Nipt, nors echo geras, o Prisca rodo labai mazas rizikas…
Manau, ji daug ko jau pamatė. Pas mane nebuvo matomų rizikų, viskas tobulai, kas matoma, bet ji ir Prisca siūlė ir Nipt, kad ramu būtų. Tai viską pasidariau. Su antru taip pat daryčiau. Eičiau pas ją ir tirčiausi.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai