Svara parašė:
Taip
O po kiek geriate, 1tablete?
Svara parašė:
Taip
stankevic.ana parašė:
Taip, po vieną ryte po maisto, man taip daktarė rekomendavo.
Svara parašė:
Taip, po vieną ryte po maisto, man taip daktarė rekomendavo.
Ačiū,gersiu ir aš iki hcg o po to jei neigiamas tai kaip suprantu nebegert?
stankevic.ana parašė:
Ačiū,gersiu ir aš iki hcg o po to jei neigiamas tai kaip suprantu nebegert?
Taip, sakė po to nebegerti, nes jis tik dėl progestrono geriamas.
stankevic.ana parašė:
O koki aspirina? Man dave aspirin cardio
Trombo acc man prirase
ir ji gert sake po vakarienes
Sveikos mergaitės😊. Kaip laikotes tos,kurioms artėja pabaiga vaistų vartojimo iki 12 savaičių? Ar nėra nerimo juos nutraukti? Aš kažkaip bijau taip imt su viena diena ir nutraukti🥴 pirma nėštumą vistiek dar naudojau savaite extra per puse sumažinta doze ,bet šį kartą dar ir leidžiamus pridėjo,tai nežinau. Aišku suprantu,kad reikia daryti kaip gydytojas liepė,bet man baisu kai tiek vaistų naudoju ir su viena diena viska nutraukti 😬 naudoju 4×2mg estrogenų 2x400mg progesterone ir 1x25 mg lubion leidžiamus. Kaip jūs darėt?
Matilda31 parašė:
Sveikos mergaitės😊. Kaip laikotes tos,kurioms artėja pabaiga vaistų vartojimo iki 12 savaičių? Ar nėra nerimo juos nutraukti? Aš kažkaip bijau taip imt su viena di…
Sveikute, nors man dar 4 sav su trupuciu iki vaistu nutraukimo bet irgi yra nerimas,galvojau mano akusere nusisneka kai pasake nutrauk ir viskas, parasiau i vaisingumo klinika tai ta pati atrase. Nes teigia kad placenta jau pakankamai pati aprupina viskuo. As naudoju 3×2tabl lutinus, ir femanes 1tad ryte2 vakare. Gal progesterona bandysiu savaite pi koki viena kart dienoj detis net nezinau... baime tikrai yra.
Matilda31 parašė:
Sveikos mergaitės😊. Kaip laikotes tos,kurioms artėja pabaiga vaistų vartojimo iki 12 savaičių? Ar nėra nerimo juos nutraukti? Aš kažkaip bijau taip imt su viena di…
Sveiki, as nutraukinejau palaipsniui. ~2 sav iki 12 sav.
Pirmiau susimazinau estrogenus (1k dienoj, po 3 dienu progesterona mazinau nuemus viena doze dienoje). Iskart visko nenutraukciau..bijojau.
Melynoji_Adrija parašė:
Sveiki, as nutraukinejau palaipsniui. ~2 sav iki 12 sav.
Pirmiau susimazinau estrogenus (1k dienoj, po 3 dienu progesterona mazinau nuemus …
Bet anksčiau pradėti mažinti irgi negalima.
Matilda31 parašė:
Man 8 savaitę nuėmė dalį vaistų. Kitas vizitas 10 savaitę, tai matysiu. Nuima palaipsniui.
Pasakiau gydytojai,kad bijau,kad nukris progesteronas,nes pas mane jis žemas būdavo. Tai sakė jau įtakos didelės nebeturėtų būti tokiu metu. Jau perima placenta daebą po truputį. Ir vaisiui įtakos sako neturės,jei kažkiek ir pakris..
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai