stankevic.ana parašė:
Labutis,sveikinimai🥰 as norejau paklaust o ar buvo kazkokie simptomai 10 dienu? As irgi laukiu 10 dienos su nekantrumu,siandien 6 diena po ikelimo😊
Keliu dienu kele jums? 💕 man siandien 2diena po ikelimo blastocistos 🙏
stankevic.ana parašė:
Labutis,sveikinimai🥰 as norejau paklaust o ar buvo kazkokie simptomai 10 dienu? As irgi laukiu 10 dienos su nekantrumu,siandien 6 diena po ikelimo😊
Pineapple23 parašė:
5 dienu,buvo užšaldyti😊
stankevic.ana parašė:
Man buvo ketvirtą penktą dieną pilvą stipriai dūrė,supratau,kad įsitvirtino.
stankevic.ana parašė:
Aš nieko nejaučiau, minimalūs pamaudenimai, bet man jie dažnai būsavo dėl endometriozės. Dar ir dabar nelabai ką jaučiu, nors jau eina 11 nėštumo savaitė
stankevic.ana parašė:
Sveikute 🌸 Kaip faina tureti bendra pakeleivę 🌱 jau apie 6 diena pradėjau jausti toks lengvas sleikstulys lyg pykintu, krūtis pradėjo būti jautrios. O jau pikta kaip velnias 🙈🙈🙈 jau šeimyna laikėsi atokiai nuo manęs 😃
JolantaJO parašė:
Sveikute 🌸 Kaip faina tureti bendra pakeleivę 🌱 jau apie 6 diena pradėjau jausti toks lengvas sleikstulys lyg pykintu, krūtis pradėjo būti jautrios. O jau pikta ka…
Tik nesupykit, bet šleikštuliui dėl nėštumo dar tikrai labai anksti, o krūtys jautrios dėl vartojamo prg. Labai linkiu teigiamo rezultato 💕💕💕
J.U.R.GAA parašė:
Tik nesupykit, bet šleikštuliui dėl nėštumo dar tikrai labai anksti, o krūtys jautrios dėl vartojamo prg. Labai linkiu teigiamo rezultato 💕💕💕
Ką jaučiu ta ir pasakau. Kai pradėjau skaityti apie vaistus tai turbut ir vaistų poveikis. Tiesiog pirmom dienom prie įkėlimą taip nesijaučiau ir po ikėlimo nejaučiau šleikštulio. O ši rytą galvoju pasidarysiu testą nors ir ankstoka. Liepė daryti po dviejų savaičių tai turejau daryti ši savaitgalį tik. Niu, bet neiškentėjau nors netikėjau, kad jau rodys.
J.U.R.GAA parašė:
Turėjau tris ivf, pirmus du jokių simptomų po įkėlimo, o 3 ivf praėjus keliom dienom po įkėlimo pradėjau jausti šleikštulį ir taip stipriai, kad buvo labai keista jog taip anksti. Ir tikrai tas kartas buvo sėkmingas, tai nėra teisingo atsakymo kada ką reikia jausti ☺️
Bons parašė:
Turėjau tris ivf, pirmus du jokių simptomų po įkėlimo, o 3 ivf praėjus keliom dienom po įkėlimo pradėjau jausti šleikštulį ir taip stipriai, kad buvo labai keista j…
Ką darėt kitaip ar kokių papildomų tyrimų po pirmų nepavykusių ivf?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai