BJAA parašė:
Pažiūrėkite viva.santa puslapyje
Nėra ten. Ir jau ne pirmą kart. Šiaip aš Žitkutės pacientė, ten visuomet viską randu, tiesiog einu pas G, kol jos nėra...
BJAA parašė:
Pažiūrėkite viva.santa puslapyje
Nėra ten. Ir jau ne pirmą kart. Šiaip aš Žitkutės pacientė, ten visuomet viską randu, tiesiog einu pas G, kol jos nėra...
Uoga. parašė:
Sveikos, na atrodo pagavo bacila ir mane....
Jauciuosi silpnai, nors temp tik 37,3 kol kas.
Aš gėriau paracetamolį, kai temperatūra artėjo link 38.
Uoga. parašė:
Aciu, merginos... Pasadariau testa covido, tai teigiamas.....
Nei ginei, nei seimistei neimanoma priskambint..
Įtariu, kad specifinio gydymo nėra - tik simptominis. Tai gerti daug šiltų skysčių ir mušti temperatūrą paracetamoliu. Taip pat prie Covid labai svarbu vitamino D vartojimas.
Uoga. parašė:
Aciu, merginos... Pasadariau testa covido, tai teigiamas.....
Nei ginei, nei seimistei neimanoma priskambint..
Aš irgi sirgau kovidu nėštumo metu.
Pagrinde daug skysciu gerti, nuo gerklės skausmo ciulpiau halls, dr. Theiss pastiles. Temp musdavau nuo 37.5 parecetamoliu
Nosį ploviau juros vandeniu, daugiau jokio gydymo nėra
Joolie parašė:
Aš irgi sirgau kovidu nėštumo metu.
Pagrinde daug skysciu gerti, nuo gerklės skausmo ciulpiau halls, dr. Theiss pastil…
Aciu! Oi is arbatu neislipu jau....nosi su juros vandeniu taip pat plaunu, o gerklei nenaudoju nieko, nes nelabai skauda. Tikiuosi taip lengviau ir prasmukti 😬😬😬
Beje kitoms i ateiti, visgi reiktu kelis kartus testa pakartoti, as dariausi antradieni, buvo neigiamas, nors ir gerkle skaudejo ir galva... ir va, siandien pakartojau.. turiu, ka turiu..
tikiuosi mazylei nepakenksiu, tai svarbiausia 🙏🙏
Uoga. parašė:
Aciu! Oi is arbatu neislipu jau....nosi su juros vandeniu taip pat plaunu, o gerklei nenaudoju nieko, nes nelabai skauda. Tikiuosi taip lengviau ir prasmukti 😬😬😬
…
Prie covid, reikia aspirino dar
SunMoon parašė:
Gal šeimistė nežinos, nes jos neretai nežino apie ivf vaistus, gal pas prižiūrinčią ginę pasiteirautibdėl aspirino?
Mano gydytoja tai tikrai nieko nežinojo...
SunMoon parašė:
O kam?
SunMoon parašė:
Be gydytojos zinios, jokiu vaistu apart paracetamolio nevartosiu
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai