Guru parašė:
Man asmeniskai labai nepatogu, naudojau namuose 2 kartus po 20-30 minučių, nusiėmus labai stiprus pilvo skausmas kamuodavo, manau nereikalingas dalykas![]()
As turejau,bet nepatiko ir man tas dirzas
Guru parašė:
Man asmeniskai labai nepatogu, naudojau namuose 2 kartus po 20-30 minučių, nusiėmus labai stiprus pilvo skausmas kamuodavo, manau nereikalingas dalykas![]()
As turejau,bet nepatiko ir man tas dirzas
Freja123 parašė:
Sveikos. Spalio mėn turėjau punkcija po jos nemaža (vidutine) hiper, nes labai daug išpuktavo, tada vieną ciklą praleidom ir lapkričio 24 FET blokuotam cikle, lauki…
Pas mane tainoat, be hyper... sakė bet kuriuobatveju kad ir nebuvo hyper organizme pasikaupė skysčiai dėl to.
Freja123 parašė:
Sveikos. Spalio mėn turėjau punkcija po jos nemaža (vidutine) hiper, nes labai daug išpuktavo, tada vieną ciklą praleidom ir lapkričio 24 FET blokuotam cikle, lauki…
Normalu manau, mano realiai koks buvo nėštumo pradžioje toks yra išlikęs iki dabar - 36 savaites, jaučiuosi kaip be pilvo 😅🫣
Freja123 parašė:
Nemažas pilvukas ir pas mane buvo nuo pat pradžių po Fet, bet man tai antras nėštumas, tad nežinau, ar taip dėl kokio progesterono, ar dėl to, kad jau esu nešiojusi vaikelį. Ir dabar tas pilvukas tikrai matosi ir jau iš šono nekyla abejonių, kad laukiuosi (nes šiaip esu XS-S dydžio) 😉
Dobiliukas- parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų!
Sveikinu!!🩷🩷 Sakykit kokios kokybės buvo? Ką darėte prieš sėkmingą kibimą?
Žakė parašė:
Sveikinu!!🩷🩷 Sakykit kokios kokybės buvo? Ką darėte prieš sėkmingą kibimą?
Kelta 2CC, 3CC. Nieko specialiai nebuvo daryta, tačiau įkėlimo metu buvo naudotas embryo gen. Pirmas kėlimas iš viso buvo 🥹
Merginos,prašau Jūsų nuomonių.
Patvirtino nėštumą 6+1, bet jau kurį laiką teplioja ir maudžia pilvo apačią kartais ,pgr pas mane laikosi +-70 ,siuo metu leidziuosi lubion 1k rytais ir naudoju 4ovules, ir estrofem, gydytoja apžiūrėjo ir nemato priežasties dėl ko gali būti tepliojimas..mano pgr laikosi mazdaug stabiliai,bet nekyla daugiau 70, bet gydytoja liepe mazinti uz 4 d. pradeti leisti lubion jau tik kas antra diena, o kitus vaistus palikti kaip yra.. kaip galvojate ar ne per anksti pradeti leistis kas antra diena lubion kai ir taip pas mane nera aukstas pgr,ir dar yra tas tepliojimas kartas nuo karto??
Sniegyna parašė:
Merginos,prašau Jūsų nuomonių.
Patvirtino nėštumą 6+1, bet jau kurį laiką teplioja ir maudžia pilvo apačią kartai…
Mano nuomone, tikrai per anksti mazinti PRG doze, turint omeny kad jis nera per aukstas, ir jauciasi pilvo maudimas, yra tepliojimas.
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai