Žiogas parašė:
dariausi prieš kokias 2val...🙏🙊 ir rankos dreba ir nelabai tikisi kad pavyko....❤ sedejau wc kokias 20min...man mm turejo buti per kučias kažkur bet ju vis nebuvo …
Sveikinimai 🙂 lengvų jums simtomų.
Žiogas parašė:
dariausi prieš kokias 2val...🙏🙊 ir rankos dreba ir nelabai tikisi kad pavyko....❤ sedejau wc kokias 20min...man mm turejo buti per kučias kažkur bet ju vis nebuvo …
Sveikinimai 🙂 lengvų jums simtomų.
EmaEg parašė:
Laikykites, as su jumis, jeigu sunku lb jau bus emociskai, parasykit i asmenine zinute, pakalbesim 😉🤗
Aciu, tikrai truksta to supratimo, kai su niekuo apie tai nekalbi, o vyrui galva jau visai isuzta
Ateis ir i musu kiema laime 🤞
Blond3 parašė:
Aciu, tikrai truksta to supratimo, kai su niekuo apie tai nekalbi, o vyrui galva jau visai isuzta![]()
Zinoma, sulauksim to stebuklelio 😉 svarbiausiai nenuleisti ranku isbandyti viska ka galima 🤗
Paslapčiukas parašė:
Sveikos, ką tik sugalvojau sugadinti vieną testuką ir pasižiūrėti kiek likę Ovitrelle (5 diena po susileidimo), va rezultatas:
@akvarele parašė:
Pasidariau testą 12d po ovitrelle. Baltas kaip sniegaspanašu taurė šampano ryt tikrai nusimato
![]()
Man tas pats šiandien pasidariau ir balta, balta... 😒 Na reik nepasiduoti ir bandyti toliau 🙂
EmaEg parašė:
Zinoma, sulauksim to stebuklelio 😉 svarbiausiai nenuleisti ranku isbandyti viska ka galima 🤗
Aš irgi taip jaučiuosi.. Atrodo kartais buna pozityvios mintys, o kartais norisi verkt ir nieko daugiau
jus ne viena! 😊 Sveikinu Žioga labai! As ir sakiau nedarysiu, bet kadangi dvi dienos veluoja nutariau padaryt, deja tuscias..
@akvarele parašė:
Pasidariau testą 12d po ovitrelle. Baltas kaip sniegaspanašu taurė šampano ryt tikrai nusimato
![]()
Del visa ko pasidarykit dar rytoj testuka, nes 12 d. Ne visom rodo 😉
Izolete parašė:
Aš irgi taip jaučiuosi.. Atrodo kartais buna pozityvios mintys, o kartais norisi verkt ir nieko daugiaujus ne viena! 😊 Sveikinu Žioga labai! As ir sakiau nedary…
Siand jusu nt diena kiek pamenu? Neigiamas?
EmaEg parašė:
Siand jusu nt diena kiek pamenu? Neigiamas?
14 diena buvo pirmadieni
o snd jau 16diena, tuscia
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai