mona2414 parašė:
Linkiu, kad ta antra juostelė tik ryškėtų 😍
Ačiū, būtų tikrai faina, jei taip įvyktų, bet deja, šiandien 14 dienų po ovitrelle (12/13 dpo) ir testas toks pat, kaip vakar, tai įtariu, kad bus išdžiuvimo linija ir nieko daugiau
mona2414 parašė:
Linkiu, kad ta antra juostelė tik ryškėtų 😍
Ačiū, būtų tikrai faina, jei taip įvyktų, bet deja, šiandien 14 dienų po ovitrelle (12/13 dpo) ir testas toks pat, kaip vakar, tai įtariu, kad bus išdžiuvimo linija ir nieko daugiau
laukiam123 parašė:
Ačiū, būtų tikrai faina, jei taip įvyktų, bet deja, šiandien 14 dienų po ovitrelle (12/13 dpo) ir testas toks pat, kaip vakar, tai įtariu, kad bus išdžiuvimo linija…
Nenusiminkit 🤍 o kraujo neplanuojat darytis? Ar tikrai jeigu viskas pavyko, tai 14 dienų po ovitrellės jau tikrai visada rodo neštumo testas?
Kadangi man pirmas kartas, tai ne daug patirties turiu
mona2414 parašė:
Nenusiminkit 🤍 o kraujo neplanuojat darytis? Ar tikrai jeigu viskas pavyko, tai 14 dienų po ovitrellės jau tikrai visada rodo neštumo testas?
Ačiū 🤍
Aš irgi deja neturiu patirties, nes taip pat pirmas kartas, bet kiek teko skaityti forumus, tai tokiu metu merginos jau pamato teigiamus nėštumo testus. Man gydytoja sakė darytis testą tik jei vėluos mm, turėčiau jos klausyti, tada gal ir nusivylimas būtų mažesnis, bet deja
Sveikos, aš taip pat laukiu tos 14-os... neiškentusi testą pasidariau 2 dienom anksciau, ir aišku, pamačiau baltutėlį. Viltis išvysti vaiduoklį yra visiškai sumažėjusi. Gal kuri turit kitokios patirties. Mano gydytoja nekomentavo tokios situacijos, o ir nežinojau, kad reikia pasiklausti
Šypsniukaas parašė:
Klausimas po ovitrelle tirpalo suleidimo po kiek dienų jums buvo suplanuota įkėlimo procedūra ?
Vakar leidausi ovitrelle, įkėlimas planuojamas 12 diena
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai