Rinski parašė:
Bet čia ar ne kibimą rodo? Juk ne 0 !
MAN IR PANASU Y KIBIMA
Rinski parašė:
MAN IR PANASU Y KIBIMA
Kacita29 parašė:
MAN IR PANASU Y KIBIMA
As ir manau,kad buvo kibimas .
Rinski parašė:
Kas cia dabar zino... Labai tikiuosi, kad bent kibimas buvo! Dar sulauksiu prg, idomi kiek tas.
WhiteMouse parašė:
Kas cia dabar zino... Labai tikiuosi, kad bent kibimas buvo! Dar sulauksiu prg, idomi kiek tas.
Va va, prg įdomu kiek. Gal reikia su kažkuo pasikonsultuoti ir patars, kad prg pavartoti. O kiek jums dpo?
Tiesiog, gal dar nenuleiskit rankų, gal tik mažutis žingsnis į kažką didelio ?
Rinski parašė:
Va va, prg įdomu kiek. Gal reikia su kažkuo pasikonsultuoti ir patars, kad prg pavartoti. O kiek jums dpo?
Ačiū už pozityvumą ;) man 13 (arba 12) dpo. Tikrai turetu normaliai jau rodyti manau...
Na, jei nepramus normaliai, darysiu vel nt!
WhiteMouse parašė:
Ačiū už pozityvumą ;) man 13 (arba 12) dpo. Tikrai turetu normaliai jau rodyti manau...
as nieko nelaukus bent dufo pagerciau kol visai mm nepramuse nes man su maziuke taip buvo laiku suspejau naudot prg
Elzex parašė:
O kaip su bkt? Kada ji pradeda leistis zemyn, jei ner kibimu? Ar laikosi iki mm?
Kitom buna nukrenta ta pace diena
WhiteMouse parašė:
Kodėl manot, kad 12-13DPO jau normaliai turi rodyt HCG ? Gal tik šiandien implantavosi žirniukas (gali per 6-12 dienų)
WhiteMouse parašė:
Nu blyn as tavo vietoj kalciau smugine prg doze gepretixo. Blogiau nebus, jei kabinasi, o panasu kad tikrai kabinasi, prg nepakenktu tikrai.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai