LapeSnape parašė:
Va įkelsiu, kažkada jau kėliau 😃 kaip jie įtikinamai meluoja 😃 nėštumo nė kvapo 😃 ir juostelė atsirafo per minutę 😃
Sunku patiketi ir man,kad nieko
o gal kibo🤔
LapeSnape parašė:
Va įkelsiu, kažkada jau kėliau 😃 kaip jie įtikinamai meluoja 😃 nėštumo nė kvapo 😃 ir juostelė atsirafo per minutę 😃
Sunku patiketi ir man,kad nieko
o gal kibo🤔
Stelute1 parašė:
Virsutinis vakar darytas pregna test. Du apatiniai siandien . Easy test visiskai baltas, pregna test abu su rozinem juostelemjeigu butu ne melagiai jau rodytu ea…
Mano akim easy kažkas šešėliuoja
Stelute1 parašė:
Nu ne, baltas baltas..
Sitoje nuotraukoje atrodo baltas tikrai. Mmm veluoja jau?
Kazkaip neitiketina kad anie du galetu buti melagiai kaip taip akivaizdzia ryskus.
Plude parašė:
Sitoje nuotraukoje atrodo baltas tikrai. Mmm veluoja jau?
Kazkaip neitiketina kad anie du galetu buti melagiai kaip taip akivaizdzia ryskus.
Mm rytoj turi buti, tai jau easy bent vaiduokli mestu.. praeita menesi dariau pregna test tuos zalius ankstyvo nestumo nustatymo testus, tai rode dar ryskesnius.. padariau isvada kad tikrai megsta jie vaiduokliauti, nors cia jau i vaiduoklius net nepanasus. Geriau pirkti tik easy
Stelute1 parašė:
Mm rytoj turi buti, tai jau easy bent vaiduokli mestu.. praeita menesi dariau pregna test tuos zalius ankstyvo nestumo nustatymo testus, tai rode dar ryskesnius.. p…
Na nezinau, man easy parode tik 14dpo p,mmm diena, ir tai toki silpnuti vaiduokli. Manau nenuleskit dar ranku.
Plude parašė:
Na nezinau, man easy parode tik 14dpo p,mmm diena, ir tai toki silpnuti vaiduokli. Manau nenuleskit dar ranku.
Cia man atrodo jau daug kas rase kad tie pregna rodo klaidinga antra juostele.. ju jauciu ir miu jautrumas vienodas, tai jau rodytu
Bacio parašė:
Cia jau net nepagalvociau, kad gali meluoti, toki pamaciusiRimtai nebuvo nestumo? Mane jie yra irgi stipriai apgave, bet tikrai ne toks ryskus buvo
![]()
Nebuvo
vakar susirgau...
Rapipreg iš viso sugadinau 3 ir visi buvo tokie ryškūs, jau buvau beveik patikėjus.. bet Easy rodė tik šešėlį, bitutė nerodė nieko, VIP rodė išdžiūvimo liniją, pregna buvo vaiduokliai, tai žodžiu kaip ir žinojau, kad nieko nėra... bet vistiek tikėjaus, na gal kitą kartą
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai