B-Ramunė parašė:
Nieko
B-Ramunė parašė:
Nieko
Stelute1 parašė:
Nu ne, baltas baltas..
Nu zinokit jum ne baltas tikrai, nezinau kaip kitos nepastebejo bet as tikrai matau vaiduokli tiek tarp tu kitu testu tiek isardyta, manau galit tyliai dziaugtis !
Mazhyte parašė:
ka nors matot?
Matau !
_Viktorija_ parašė:
Nu zinokit jum ne baltas tikrai, nezinau kaip kitos nepastebejo bet as tikrai matau vaiduokli tiek tarp tu kitu testu tiek isardyta, manau galit tyliai dziaugtis ! …
Siandien arba rytoj turi pasirodyti arba nepasirodyti mm.. pranesiu naujienas
As pati easy teste nieko neizvelgiu, tik va tie pregna labai klaidina, nes tikrai gana ryskus
Stelute1 parašė:
Siandien arba rytoj turi pasirodyti arba nepasirodyti mm.. pranesiu naujienas![]()
As pati easy teste nieko neizvelgiu, tik va tie pregna labai klaidina, nes tikrai …
as kaip tik easy matau, dar kiek zinau regejimas geras
linkiu sekmes, praneskit ;)
_Viktorija_ parašė:
as kaip tik easy matau, dar kiek zinau regejimas geraslinkiu sekmes, praneskit ;)
Aciu
pranesiu rytoj, iskart buvau pirkusi pregna 3 testus, tai jeigu iki rytojaus nesulauksiu mm imesiu dar viena rytini
B-Ramunė parašė:
Labas merginos taip taip ir vel as ar matot ka?
Nematau
bet nepabekit, lauksiu kitu testu, kai jau vel testuosites
LapeSnape parašė:
O iš kur žinojot, kad buvo kibimas? Pagal vaiduoklius?
Aš tai plaukiu nenormaliai, kas pusvalandį ir dažniau keistis visas dvigubas apsau…
Taip, pagal vaiduoklius arba gines apziura. Pastaroji, zinoma, tiksliausia. Man su vienu persileidimu mate 4 sav nestumo puslyte, bet buvo tuscia ir po 2 sav niekas nepasikeite...
Beccaa parašė:
Sveikos.
Ar matot kanors?
Lygtais šmėžuoja
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai