Jauna0mama parašė:
Aš dar vis bandau laime,kaip vertintumėte tokį nt? 😏🧐
Manau per daug slapimo
Jauna0mama parašė:
Manau per daug slapimo
Jauna0mama parašė:
Brokuotas.
Jauna0mama parašė:
brokas
eingridaaa parašė:
o cia mano testukai![]()
Matau visose
Jauna0mama parašė:
Na merginos,sakykit kaip čia spręsti man?
Mm vėluoja 3d. Čia darytas easy pirmoj foto iskarto tik padarius,antroj foto po 5-…
Antroj paplaukęs toks, bet mano kažkuris irgi panašus buvo. Tik ryškesnis. Ir patepliojo kažkurią dieną šviesiai rudai. Bet tik vieną dieną ir tik ant tualetinio popieriaus. Svarbiausiai, kad nėra šviežio kraujo
fire parašė:
Nu va. Kaip ši ryt rašiau, kad su sirgt turėjau liepos 31 diena, o šiandien 37cd,tai sumaišiau šiandien 38cd. Anyway, pastveriau vaistinej pirma pasitaikiusį testuk…
O man kažkaip nebalta atrodo
fire parašė:
Nu va. Kaip ši ryt rašiau, kad su sirgt turėjau liepos 31 diena, o šiandien 37cd,tai sumaišiau šiandien 38cd. Anyway, pastveriau vaistinej pirma pasitaikiusį testuk…
Na aš tai tikrai matau antrą juostelę tik žinoma neryski
KornelijaJ parašė:
Na aš tai tikrai matau antrą juostelę tik žinoma neryski![]()
Nu žodžiu.. Iš karto išmečiau, gal ir gerai. Palauksiu dar pora dienų. Pagal viską jei būčiau susirgus, jau vakar turėjau baigt sirgt. Kaip tik atostogos prasideda, galvojau va tai tau, kaip pasisekė, bus pasibaigę mm. O kad jos net neprasidėjo... 😁 Nežinau net ką galvot. Tokio kosmiškai ilgo ciklo nesu turejus.. 38cd, krūtinė absoliučiai jokių pojūčių, pilvo net ne maudena, išskyros balkšvos spalvos.. Užknisa 🤔
Drugeli parašė:
Palavinam akytes 😘
Kažkas kibina akį
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai