Jorksyre parašė:
Vaaa 😋 po kokiu 3 min.mm diena buvo sekmad.
Kiek jums tiksliai laiko jau?
Jorksyre parašė:
Vaaa 😋 po kokiu 3 min.mm diena buvo sekmad.
Noriukė.94 parašė:
Žodžiu, iki paskutinių mm, kurios buvo nuo liepos 5 d., gėriau kt. Pasibaigus mm kt nebegėriau. Ov pasižiūrėjau tik pagal kalendorių. Gal ir įvyko vėliau ov, nežina…
Noriuke suprantu jumis,bet esme jus save tais iziurejimais neaiskiais erzinat o ne mumis ;) sau sirdele draskot matydama daugiau nei yra. Manes asmeniskai neerzinat su tais nt,bet jus klausiat mes atsakom ;)
Noriukė.94 parašė:
Žodžiu, iki paskutinių mm, kurios buvo nuo liepos 5 d., gėriau kt. Pasibaigus mm kt nebegėriau. Ov pasižiūrėjau tik pagal kalendorių. Gal ir įvyko vėliau ov, nežina…
Pamenu man po kt nutraukimo pirmosios mėnesinės buvo laaaabai skausmingos
gal ir jums čia taip pramušinėja.. beto ir ciklas faktas,kad prailgėjo. Su kt 28dienos, be jú- 31-32. Čia man taip
Jurgaaaaa parašė:
As bijau ka ir sakyt... bet ryt prasides 6 sav.kiek suprantu tai snd.5+6
Noriukė.94 parašė:
Aš jūsų vietoj testų nebegadinčiau tiesiog todėl, kad jūs pati save skaudinat ir sau tuščias viltis keliat.
Manau ir pati suprantat, kad testai turi ryškėti, o ne n dienų būti tokie patys.
Jorksyre parašė:
As bijau ka ir sakyt... bet ryt prasides 6 sav.kiek suprantu tai snd.5+6
O man pagal programele 5 savaites ir 1 diena tai dar beveik 2 sav laukt iki vizito ..
Merginukeee parašė:
Pradejus planuot atsiranda daaaaug, daug pozymiu, kuriu anksciau nepastebedavai. 😊
Nepastebėtų požymių nebuvo tikrai, nebent kt juos slopindavo
nes tikrai nieko neskaudėdavo nieko. Kada bus mm tiksliai žinodavau tik pagal kalendorių
Merginukeee parašė:
Pradejus planuot atsiranda daaaaug, daug pozymiu, kuriu anksciau nepastebedavai. 😊
Pritariu, tuo labiau jei pries tai naudoji kontraceptikus, niekas nevyksta, nieko nejauti, o nutraukus sugryzta visi pojuciai
Jorksyre parašė:
Noriuke suprantu jumis,bet esme jus save tais iziurejimais neaiskiais erzinat o ne mumis ;) sau sirdele draskot matydama daugiau nei yra. Manes asmeniskai neerzinat…
Noriukė.94 parašė:
Zinokit merginos teisybe sako , man tas pats buvo kai stengiausi kazka pamatyt , ir po to sirdi skaudedavo jog nesigauna , bet nuleidom rankas su vyru ties planavimu ties skaiciukais ir t.t ir viskas savaime ivyko
Noriukė.94 parašė:
Nepastebėtų požymių nebuvo tikrai, nebent kt juos slopindavones tikrai nieko neskaudėdavo nieko. Kada bus mm tiksliai žinodavau tik pagal kalendorių
![]()
Visoms visko pasitaiko.
Aš irgi nieko nejausdavau, o šį mėn jutau ir ov, ir dabar jaučiu atkeliaujančias mmm.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai