Rasyte12 parašė:
Aš kažkada benuką pasidariau rožinį. Tada nežinojau, kad jie ir vandenį čiuju rodo antrą..Vyrui parodžiau. Vyras žiauriai buvo laimingas, kitą dieną bėgau pasi…
nes labai gedinga tikrai buna😂😂
Rasyte12 parašė:
Aš kažkada benuką pasidariau rožinį. Tada nežinojau, kad jie ir vandenį čiuju rodo antrą..Vyrui parodžiau. Vyras žiauriai buvo laimingas, kitą dieną bėgau pasi…
xxxxxxxxxxx1 parašė:
Tai va va. Tada tokia pasijutau nevykelė. Dar rodau ta benuką. Sakau ar matai? Sako biški jooo. Sakau turbūt laukiuos. Vargšas iš laimės prisigėrė 😀 dabar sakiau pasakysiu po pirmo apsilankymo. Jeigu tai kažkada įvyks 😂🤦
Rasyte12 parašė:
Abydna labai tokie dalykai
Ritutia parašė:
Abydna labai tokie dalykai![]()
Gaila, kad viską ką turėjau ištryniau.. o visa kolekcija buvo 😂
Rasyte12 parašė:
Tai va va. Tada tokia pasijutau nevykelė. Dar rodau ta benuką. Sakau ar matai? Sako biški jooo. Sakau turbūt laukiuos. Vargšas iš laimės prisigėrė 😀 dabar sakiau pa…
aha,pritariu.. as irgi tik po apsilankymo pas gine pasakysiu. Jei istversiu 🙄
PureLove parašė:
Gerai kad pasaket, bo liezuvis jau norejo atsirist🤣
O mano vyras visus milijonus mano vaiduokliu vertino kartu su manimi
eingridaaa parašė:
Menesines veluoja 3 dienas...
Matosi, bet man spalvos kazkaip truksta
kartosit tikriausiai, tai aiskiau bus ryt poryt
Rasyte12 parašė:
Tai va va. Tada tokia pasijutau nevykelė. Dar rodau ta benuką. Sakau ar matai? Sako biški jooo. Sakau turbūt laukiuos. Vargšas iš laimės prisigėrė 😀 dabar sakiau pa…
O tai tas rožinis benu nekažka? Nusipirkau du, tai gal net nevertėjo pirkt...
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai