AsSaSG parašė:
Aisku buna, visoms skirtingai, nestumai skirtingi. Viena karta man vaiduokliait pradejo 8 dpo, kita karta neryskus vaiduoklis tik 12 dpo pasirode.
Vaje, na ačiū už atsakymą 🙂
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįAsSaSG parašė:
Aisku buna, visoms skirtingai, nestumai skirtingi. Viena karta man vaiduokliait pradejo 8 dpo, kita karta neryskus vaiduoklis tik 12 dpo pasirode.
Vaje, na ačiū už atsakymą 🙂
rasiux00 parašė:
Merginos, kiek dienų iki mm testas parodė vaiduokliuka? Klausiu nes prg turiu nutraukt sekmadienį jei nerodys nieko testas, tai būtų 3d iki mm. Ačiū 🙂
Na čia gal taip neįprasta, tačiau man silpnus vaiduoklius pradėjo mest tik mm vėluojant 2 savaitėm ir 2 dienom 🫣
Smiltys parašė:
Sveikos, aš jau baigiu prakeikti tuos pregna testus. Jau kelintą mėnesį meta gana ryškias išdžiuvimo linijas. Ir atsiranda pačią pirmą minutę 😢 bandžiau dar amedi, …
Suprantu jus... man irgi nepasitvirtino
AsSaSG parašė:
Suprantu jus... man irgi nepasitvirtino![]()
Pregna labai dideli melagiai
Pingvinukas parašė:
Na čia gal taip neįprasta, tačiau man silpnus vaiduoklius pradėjo mest tik mm vėluojant 2 savaitėm ir 2 dienom 🫣
Kaip taip? 😳Esu girdejus, kad buna ilgai nerodo nt, bet pas jus laaabai igai🙈kaip daznai darydavot nt? Koks ciklas?
Ayta parašė:
Kaip taip? 😳Esu girdejus, kad buna ilgai nerodo nt, bet pas jus laaabai igai🙈kaip daznai darydavot nt? Koks ciklas?
Dar testuką kėliau, gruodžio 24d turėjo prasidėti, sausio 5 buvo baltas baltas, po sausio 9 pradėjo lyg kažkas matytis bet labai silpnai 😅 gydytojai sako, kad organizmas sustreikavo ir ovuliacija buvo itin vėlyva, o pats pastojimas gruodžio 25-26 dienomis, nors mm pasibaigė dar lapkričio pabaigoj 😅
Pingvinukas parašė:
Dar testuką kėliau, gruodžio 24d turėjo prasidėti, sausio 5 buvo baltas baltas, po sausio 9 pradėjo lyg kažkas matytis bet labai silpnai 😅 gydytojai sako, kad organ…
Geras, vat dar vienas irodymas, kad visko buna, organizmai pokstauja kartais😊Ramaus laukimo🤗O kokie pojuciai buvo, kol dar nt baltas buvo? Ov jautet?
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai