Si Ko parašė:
O galima nedaryti gimtadienio ir nekviesti visos pvz grupės? 😁
Tai aisku galima
Si Ko parašė:
O galima nedaryti gimtadienio ir nekviesti visos pvz grupės? 😁
Tai aisku galima
musu darzely anksciau buvo taisykles:arba visa grupe,arba tik berniukai(as turiu du sunelius). bet va perejom i kita darzeli ir gavom pakvietima-sms zinute,ne popierini varianta darzelyje(paprastai idedavo aukletojos i spintele) ir buvo parasyta,kad kvieciami tam tikri vaikai.kviecia mergaite,bus pas ja namie.man siektiek keista,juk vaikai darzelyje pasikalba...
Pas mus tiek darzelyje, tiek mokykloje norint kviest "tam tikrus" vaikus, tai galim padaryt asmenine zinute, uz mokyklos ribu. Esam tureje tokiu kvietimu. Siuo metu aptarta suma yra 50kr. Nebeperkam jokiu smulkmenu, dedam vokeli. Kiek teko matyt kitu ir savo vaiku reakcijas tai labai dziaugias surinktu "kapitalu". Nes ar 50, ar 100kr vertes dovaneles dazbiausiai buna tokios atsiprasant s***, kad net vaiku reakcijos buna juokingos. Su maistu irgi nusileidom ant zemes ir nebesiverciam per galvas - desrainiai, 🍿, saldainiai ir sokoladinis pyragas. Nes bent jau dabar tai kai tik pas vaiku draugai, tik ir girdziu - to nevalgau, tas neskanu, tam alergija. Kai pacios vaikai valgo viska, tai sunku susitaikyt 😊
Sveikos! Turiu klausimely, kaip sekasi grizti I darbus toms kurios ilgai isbuvot motinystes atostogose ir nebegrizot I senaji darba? Dbr ieskausi darbo, jau 4menesius ieskausi. Patirties savo srityje turiu nedaug, norvegu kalbu vidutiniskai, nes pries tai dirbau su anglu, pradeda apimti neviltis kad niekam as ne reikalinga nes 3metus be darbo (nestumo pradzioje netekau ir iki 2metu auginau vaika) ir jau mastau kad zeminti savo kriterijus ir eiti ieskotis darbo ne pagal specialybe. Vyras lb palaiko, bet jau pati baigiu nupusti, nes atrodo taip neigiama ziuri kad tokia pauze karjeroj turiu. O aisku dar norvegu netobula, mokaus, bet darbo noriu jau dabar o ne kai ismoksiu tobulai 🤷♀️ kaip jums sekesi po pertraukos grizti I darba?
Rasa 30 parašė:
Iškilo man toks klausimėlis, apostiles kur deda reikia iš anksto užsiregistruoti ar atvykus uždeda?
Tromse registruotis nereikejo.
MammaMi parašė:
Sveikos! Turiu klausimely, kaip sekasi grizti I darbus toms kurios ilgai isbuvot motinystes atostogose ir nebegrizot I senaji darba? Dbr ieskausi darbo, jau 4menesi…
man buvo sunku.kaip apsesta kasdien vis ziurinedavau skelbimus,siuntinejau cv.uztruko kazkur pusmeti tos paieskos.emiau pirmutini pasitaikiusi darba-kambarine.svarbiausia nenuvertinti saves!o kol turit laiko-vis lavinkit kalba
Rasa 30 parašė:
Iškilo man toks klausimėlis, apostiles kur deda reikia iš anksto užsiregistruoti ar atvykus uždeda?
Osle registruotis nereikia
MonikaRay parašė:
man buvo sunku.kaip apsesta kasdien vis ziurinedavau skelbimus,siuntinejau cv.uztruko kazkur pusmeti tos paieskos.emiau pirmutini pasitaikiusi darba-kambarine.svarb…
Aciu uz atsakyma!
kartais jauciuos tokia vienisa sia tema, atrodo visas pasaulis dirba, o as nesugebu susirasti
Sveikos, ar kam nors yra tekę "pratrūkti" darželyje? Na, pakeltų tonu susakyti auklytei, kad totalus bardakas buvo pasiimant vaiką.
Situacija tokia: ateinu pasiimti vaikucio, jis visada dar prašo palaukti 5min. Na ok laukiu
išeina iš grupes, uždaro duris ir sako dar palauk, einu į koridorių pažaisti 😂bandau aiškinti, kad atėjau jau pasiimti, tai reikia rengtis ir eiti namo. Na ok, jau kaip ir eisim, bet tada viena auklyciu išeina iš grupes pamperso keisti ir iš paskos dar kokie penki vaikai ir visi bėga į koridorių. Jų niekas nesustabdo, bandau aš, maniškis aišku galvoja juhuuu "žaidimu laikas" bėga visiems iš paskos. Aš su kūdikiu nesykleje, visa šlapia, parvarau visus vaikus į grupe, bet tai vienas, tai kitas tai trečias vėl išlenda. Niekas nereaguoja. Jie vis ateina leliuko pakalbinti ir taip vėl didįjį vaiką išblaško nuo ėjimo namo. Siaip ne taip jau susigaunu savo vaiką, kuris jau pradeda isterikuoti ir prieštarauti man ir žiūriu apsisisiojes jis (sysius šaltas jau), tai taip susinervinau, kad jokios kontrolės jie neturi kas su vaikais vyksta, tai ir susakiau gana griežtai. Ta prasme gražiais žodžiais, bet jau piktesniu tonu
Parejau namo širdį skauda, gal atsiprasyti tos aukletojos? Paaiškinti, kad neturėjau galvoje, kad tai būtent jos kaltė, bet visu darbuotoju, kad nesusitvarko su situacija? Kaip manote?
P.s. Taip buna gana dažnai, nes daug vikaru, kurių net vardu nežinome. Ne vien aš skundziuosi visa situacija..
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai