Rasa.B parašė:
Mano sūnui nan netiko, nors ligoninėj ir davė 🤷♀️
Mano dukrai tiko, irgi ligoninej gavo. Kito net nebandem. Ir siaip cia nera didelio pasirinkimo.
Rasa.B parašė:
Mano sūnui nan netiko, nors ligoninėj ir davė 🤷♀️
Mano dukrai tiko, irgi ligoninej gavo. Kito net nebandem. Ir siaip cia nera didelio pasirinkimo.
katyte2 parašė:
nusipirkau NAN ant pakuotes skaicius 1 cia kazka reiskia ar cia skaitosi vaikui 1men? speju apsipirkau jau netinkamai
Ant pakuotes turi buti Visa informacija
katyte2 parašė:
kokį misinuka reiketu pirkt jei as tik kartais maitinciau misinuku? cia del butino reikalo
Pradziai pabandyk NAN1.Bet pirk ta pakuote, kur jau paruostas misinukas po 200 ml. Nusipirkus viena pakuote pabandysi ir matysi, tinka ar ne.
katyte2 parašė:
kokį misinuka reiketu pirkt jei as tik kartais maitinciau misinuku? cia del butino reikalo
Mes naudojam hipp
mum lb patiko ir tiko tiek vyresniam sunui naudojom nes nan netiko tiek db naudojam mazylei ☺️
...Tiesiog... parašė:
Mes naudojam hippmum lb patiko ir tiko tiek vyresniam sunui naudojom nes nan netiko tiek db naudojam mazylei ☺️
Aš irgi hipp duodu 😊
Sirdute3 parašė:
Sveikos, ar čia NO atlieka gliukozės tyrima iki 28 sav.?Jį skiria gydotojas pats ar reikia prašyti?
Bent man atliko. 🙂 kiek zinau visoms ji daro.
Sirdute3 parašė:
Sveikos, ar čia NO atlieka gliukozės tyrima iki 28 sav.?Jį skiria gydotojas pats ar reikia prašyti?
Man su pirmu nestumu nedare, ir db lygtais nedarys.
Sirdute3 parašė:
Man gydytojas sakė reikės atlikti tą tyrimą, tik pačiai užsiregistruoti apie 24 sav ir po tyrimo pas jį nueit.
Sirdute3 parašė:
Daro kai yra rizika, gydytojas nuspres
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai