Lolita3000 parašė:
Kaip manot kuria diena ivyko ovuliacija? 🙄
Piktas 13 CD, o ovuliacija galėjo įvykt 14 ar net 15 CD
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįLolita3000 parašė:
Piktas 13 CD, o ovuliacija galėjo įvykt 14 ar net 15 CD
Lolita3000 parašė:
13
Sveikos. 6d prasidejo tasios gleives, pradejau darytis ov testus. Man tasios gleives tesiasi 8d, jau kelis men taip, tad suprantu, kad cia vaisingos dienos, pajausdavau maudima priespaskutine tasiu gleiviu diena, galimai ov. Si karta tasios gleives buvo visa 6d nuo pacio ryto, sekancia diena ju nebebuvo. Pilva maude 8d vakare. Ikeliu ov testus darytus, kaip manote ar galejau neuzgaudyti ov? 
Editulia93 parašė:
Sveikos, siandien ryte darytas testukas atrodo ryskesnis, tai gal dar tik bus ov![]()
Panasu, kad dar tik bus
Jau laukiu iki nebegaliu :))Lolita3000 parašė:
Panasu, kad dar tik bus![]()
Fayre parašė:
Atsiprašau už galimai pasikartojantį klausimą, vis dar bandau suprast testų veikimą. Jei va tokį gaunu, tai jau reik bėgt 💓?
Kokią čia programėlę naudojate ov testams?
Sveikos, pagal pojūčius įvyksta ov, tada po 14 dienų ateina mm. Nusipirkau ov testų, tai jie man dvi ryškias juosteles parodo tik tą dieną kai man įvyksta ov, o kaip tik gi turėtų rodyt porą dienų prieš? Ką tai galėtų reikšti? Nes jei pagal testus žiūrėt, tai mm ateina praėjus 12 dienų...o tai jau negerai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai