Bello parašė:
Labas, o as labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir busiu pametinuku mama. Norejau pasiklausti,o kaip jums sekesi su nestumu kai kitas vaikas dar nedidelis ir gan d…
Nešiojau kai reikėjo
Bello parašė:
Labas, o as labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir busiu pametinuku mama. Norejau pasiklausti,o kaip jums sekesi su nestumu kai kitas vaikas dar nedidelis ir gan d…
Nešiojau kai reikėjo
B.URB parašė:
O man visko būna. Beje pas mane mažesnis skirtumas ir tik šį rudenį vyresnėlis eis į darželį. Vaikai ne iš ramiųjų, tikrai būna dienų kai pervargstu ar verkiu...…
Mes irgi si sudeni besime i darzeli. Bus jam 2,5 m
Bello parašė:
Aš antro nėštumo metu vis tiek kilnojau dičkį ir dariau viską kitą, ką tik reikėjo. Organizmas įpratęs prie to svorio, jeigu su nėštumu viskas gerai, tai vaiko kilnojimas nieko nepakeis. Man asmeniškai labai skaudėjo kirkšnį beveik viso nėštumo metu, bet vis tiek sukandus dantis vaikščiojau ir vaiką čiūčiavau, nes nelabai metinukui paaiškinsi, kad mama kažko negali. Aišku, jeigu nėštumas rizikingas, tada jau reikėtų labai saugotis ir kažkaip vengti to nešiojimo.
Agrastėlis parašė:
Aš antro nėštumo metu vis tiek kilnojau dičkį ir dariau viską kitą, ką tik reikėjo. Organizmas įpratęs prie to svorio, jeigu su nėštumu viskas gerai, tai vaiko kiln…
Ne ne, as nekalbu apie tai,kad vaiko nenesiosiu ar kitaip vengsiu to. Labiau gal norejau to padrasinimo,kad viskas ok buna neramina,kad atsirade tu tokiu problemeliu,ko su pirmaja nebuvo, tai pradedu pergyventi,kad gal paskubejom
Bello parašė:
Ne ne, as nekalbu apie tai,kad vaiko nenesiosiu ar kitaip vengsiu to. Labiau gal norejau to padrasinimo,kad viskas ok bunaneramina,kad atsirade tu tokiu problem…
Ai, jei dėl to, tai manau tikrai su viskuo susitvarkysit. Jau ir nelabai yra kur dėtis - teks.
Man asmeniškai pykinimų ar dar ko panašaus nebuvo. Tiesiog žiauriai skaudėjo kirkšnį, svaigdavo galva, kuo arčiau galo buvau, tuo buvo sunkiau net ir vaikščioti. Bet viskas išgyvenama, juolab kad antras nėštumas tikrai greičiau lekia, daug kas jau žinoma ir pan. Gal ir tie pykinimai ar kokie kiti negerumai tuoj baigsis ir lakstysit kaip ant sparnų.
Agrastėlis parašė:
Ai, jei dėl to, tai manau tikrai su viskuo susitvarkysit.Jau ir nelabai yra kur dėtis - teks.
Man asmeniškai pykinimų ar dar ko panašaus nebuvo. Tiesiog žiau…
As bijau delto,kad teplioti pradejo, ne del pykinimu ar panasiu dalyku. Su situo,tai niekur nesidesi tiesiog baisu,kad nuo pradziu jau prasideda tokios bedos,ko nebuvo.
Bello parašė:
As bijau delto,kad teplioti pradejo, ne del pykinimu ar panasiu dalyku. Su situo,tai niekur nesidesitiesiog baisu,kad nuo pradziu jau prasideda tokios bedos,ko n…
Tai reikėtų pasitikrinti - maža ką. Geriau jau dažniau minti takus pas gydytojus ir viską iki galo išsiaiškinti, negu po to gailėtis. Gal rimtai išaiškės, jog jūsų atveju reikia labai saugotis. Nors tepliojimai nebūtinai reiškia kažką blogo. Man pačiai buvo, kad tepliojo, su pirmu vaiku net ir šviežio kraujo buvo, bet nieko blogo nerado.
Agrastėlis parašė:
Tai reikėtų pasitikrinti - maža ką.Geriau jau dažniau minti takus pas gydytojus ir viską iki galo išsiaiškinti, negu po to gailėtis. Gal rimtai išaiškės, jog jū…
Tikrinausi tikrinausi, kolkas nieko blogo nemato.
Jelena89 parašė:
Mes irgi si sudeni besime i darzeli. Bus jam 2,5 m
Bet jūsų antrasis dar mažiukas, ir manau bus lengviau kai eis vyresnėlis į darželį. Bent jau man būtų lengviau buvę. Nes manau, kad kuo didesnis skirtumas tuo lengviau su abiem yra, ypač jei vienas eina į darželį. Tai aš labai laukiu to darželio, tikiuos pavyks jam lankyti
Eveliuuukas parašė:
Nereik susireiksmint o juokas ima is zmoniu kurie dar nestukem sako "va bus sunku , nesusitvarkysi" o ne is mamyciu, reik skaityt ne tarp eiluciu ir neims pyktis 🙂
…
Perskaičius komentarą nesupykau, tik per karantiną tikrai labai pavargau... ne taip supratau, atsiprašau.