2021.11.18 20:49 (prieš 4 m.)
Sveikos, tokia tyli ši grupė buvo 😉 Nusprendžiau savo istoriją papasakoti, pozityvo galbūt įkvėpti 🌷 Man 36 (kovą bus 37), nusprendėm su vyru, kad jau dabar arba niekada pabandom, nes lialiaus kaip ir rimtai niekada nebandėm daryt. Prisiskaičiau visko, apsišviečiau apie OV testus, BKT ir pan. Nusipirkau 50 vnt. OV testų, 15 NT testų 😂 Na žodžiu metų juk daug jau (taip visur aplink sako ir rašo) reikės padirbėt iš peties. Vieno ciklo vidury pamėginom, be jokių skaičiavimų 2 dieneles. 10 dpo testas buvo baltas kaip sniegas, atšventėm ramia sąžine gimtadienius 🍾🥂🍾🥂 normaliai taip 😂 Ir pradėjo tepliot apie mm dienas... Paprotino kaimynė NT pasidaryt, vos iš batų neiškritau, rėkiantis tiesiog sulig kontroline juostele išlindo rezultatas. Todėl jei didesnių problemų nėra, pirmiausia man atrodo reikia mažiau klausyt to pašalinio triukšmo, kad jau amžius ir t.t. Ir nuramint mintis... Aš suprantu, kad lengva man kalbėt iš pirmo karto gandrą pagavusiai, su lengvų lengviausiu nėštumu, geru NIPT ir Prisca. Bet kokiu atveju linkiu visoms pagauti savo žirniukus, ne visada tie virš 35 kažką labai daug nulemia🌷🌺❤️