jurgitele32 parašė:
Ačiū. apie 18 valandą pradėjau tai dabar kiekviena diena darysiuosi panasiu metu![]()
Gal pavyks šį mėnesį pagauti
dar planuojam kelione rugpjucio mėnesį. tikėkimies gandrai atnes man dar žirniuką ir nespės išskristi
jurgitele32 parašė:
Ačiū. apie 18 valandą pradėjau tai dabar kiekviena diena darysiuosi panasiu metu![]()
Gal pavyks šį mėnesį pagauti
dar planuojam kelione rugpjucio mėnesį. tikėkimies gandrai atnes man dar žirniuką ir nespės išskristi
Zuvytee parašė:
Man ir jau 4d. Veluoja. 14d bus 31d kai visada buna 25d. Nieko nejauciu apart to,kad kartais pamaudzia sonus ir labai pucia pilva jau antra savaite![]()
O ko laukiam? Kodel testo nedarom?
klmn parašė:
Man panasiai. Tik mm sausi pirmos buvo po gimdymo. Pradejau 6cikla bandymu. Ir infolic taip pat geriu, dezute baigineju.
Tikrai cia panasiai pas mus!
Sekmes!
Mylimukass parašė:
Labas rytas testuka pakartojau is ryto, vidurinis testas ne taip ryskai rodo ji pigesni spiceliai pirkau kitoki viena
Tai, kad visi teigiami, ir aiskiai matosi, net tam melynam blankesnis, bet aiskiai matomas. Sveikinu
o pateplioja, gal delto, kad kaip tik turetu buti menesines, buna juk moterims nestumo metu ir serga. Neprisigalvokit tik blogiausio
jurgitele32 parašė:
Ir butinai bent pora valandu skysciu nevartokit iki testuka darant
Bandele parašė:
Tai, kad visi teigiami, ir aiskiai matosi, net tam melynam blankesnis, bet aiskiai matomas. Sveikinu![]()
o pateplioja, gal delto, kad kaip tik turetu…
Kaip jus mane nuraminot na laukiu rydienos ir ketvirtadienio kaip pakartosiu testuka
Mylimukass parašė:
Kaip jus mane nuraminot na laukiu rydienos ir ketvirtadienio kaip pakartosiu testuka![]()
![]()
o kiek mazdaug savaiciu jau dabar turetu but jums?
Mylimukass parašė:
Kaip jus mane nuraminot na laukiu rydienos ir ketvirtadienio kaip pakartosiu testuka![]()
![]()
O šiandien tie vis trys daryti? Bet jo, geriausia lyginti su tokios pat firmos. Linkiu, kad viskas būtų gerai
Bandele parašė:
Labas rytas merginos, man jau antra diena kyla po truputi BKT, tai pagaliau uzdejo TD kalendorius ovuliacijos kiausinukanors pirma menesi matuoju BKT, bet…
Dabar minimum 12 d.nenukris, o jei nenukris 17d., tai drasiai galima daryt nt, besitikint geriausiu rezultatu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai