milytee parašė:
Labai tikiuosi, kad tai OV. Gal čia pakraujavau, nes aną ciklą OV nebuvotai gal ji dabar su trenksmu atejo
juokas juokais, bet tikiuosi ryt BKT bus paki…
Aš irgi manyčiau kad ryt pakils
milytee parašė:
Labai tikiuosi, kad tai OV. Gal čia pakraujavau, nes aną ciklą OV nebuvotai gal ji dabar su trenksmu atejo
juokas juokais, bet tikiuosi ryt BKT bus paki…
Aš irgi manyčiau kad ryt pakils
Zuvytee parašė:
Nenusimink tikrai kita kart pasiseks
o man jauciu irgi pilva maudzia kaip pries mm.
rudu patepliojimu atsirado ruzavu
Username parašė:
Aš bandžiau irgi po 15min. O dabar iš miegu visa naktįtai tikiuosi geresnių rezultatų. Nes skaičiau, kad jiems patekti prie kiaušinelio vien kelias užtrunka 8va…
Aš vieną kartą irgi užmigau ir nežinau ar sutapimas ar ne bet pūslės uždegimą pasigavau. Po to skaičiau kad norint to išvengti po myliukų reikia nueit nusišlapint, todėl dabar max pusvalandį paguliu
bijau vėl zarazą pasigaut
Gretanyte parašė:
Aš vieną kartą irgi užmigau ir nežinau ar sutapimas ar ne bet pūslės uždegimą pasigavau. Po to skaičiau kad norint to išvengti po myliukų reikia nueit nusišlapint, …
As taip pat esu skaicius, kad po to reikia nusislapinti, kad nuplautu slapimas ypac tos kurios turi jautria vietele.
Username parašė:
Na taip. Kurios linkusios į tai tai tikrai reikia. Buvo man toks momentas kai tik nenusislapinu ir iškart uždegimas pūslės. Bet dabar tfu tfu nėra taip. Aš irgi ne …
As irgi, pabunu pabunu ir varau praustis..
Mylimukass parašė:
Nenusimink tikrai kita kart pasisekso man jauciu irgi pilva maudzia kaip pries mm.
rudu patepliojimu atsirado ruzavu
![]()
Bet man nepramusa nrm.
diena buvo plemas raudonas o db vel tik tepa ir lb skauda pilvo apacia, nesuprantu kas cia vyksta
nera taip buve...
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai