Danute j parašė:
Sveika. Glginekologe rekomendavo ne daznisu nei kas antra ar trecia diena,nes spermetozoidai nespeja subresti...o taip noretusi
![]()
Mum ir sake kad i savaite 2-3 kartu nd tikrai uztenka ;)
Danute j parašė:
Sveika. Glginekologe rekomendavo ne daznisu nei kas antra ar trecia diena,nes spermetozoidai nespeja subresti...o taip noretusi
![]()
Mum ir sake kad i savaite 2-3 kartu nd tikrai uztenka ;)
viccctoria parašė:
as ir netikiu, rytoj pasidarysiu dar viena, o po ilgojo savaitgalio butinai krauja priduosiunet ir vyrui nesakysiu iki to laiko, per daug jis nori zirniuko, nen…
bet kokia bus gera staigmena!! kantrybes dabar si savaitgali!!!!
Layla parašė:
Man ginekologė kažkada sakė kad viena cikla iš vienos o kita iš kitos išeina. Pagal mano stebėjimus savęs man taip ir yra. Ši cikla jaučiau is dešinės pusės, o prae…
O kaip jauciate kuri si men?
pamaudena tame sone?
Danute j parašė:
O kaip jauciate kuri si men?pamaudena tame sone?
JO, tam sone jauciu kaip adatelem durimus, paskui tarsi tempimo jausma, maudima.
Layla parašė:
JO, tam sone jauciu kaip adatelem durimus, paskui tarsi tempimo jausma, maudima.
bet ne visos jaučia
Burburbur parašė:
bet ne visos jaučia![]()
Nea, nezinau nuo ko tai priklauso. Gal jautresnis organizmas.
Kitos buna zinau net alpsta kai vyksta ov is skausmo. Cia tai nieko sau jau...
Burburbur parašė:
bet ne visos jaučia![]()
Tarkim aš nieko nejaučiu. Būna, kad jaučiu, galvoju atėjo ov anksčiau. O OT parodo po 5ių dienų, kad OV dar tik bus
Layla parašė:
Nea, nezinau nuo ko tai priklauso. Gal jautresnis organizmas.Kitos buna zinau net alpsta kai vyksta ov is skausmo. Cia tai nieko sau jau...
![]()
ji, vienos jaučia net labai stipriai. aš pvz retai kada jaučiu
Mireta30 parašė:
Sveikutes visos![]()
![]()
Iprastu atveju kiekviena cikla subresta po 1 domunuojanti foli. Man gine sake, kad pas moteris aktyvesne desine puse, t.y. desineje kiausideje dazniau subresta folis ir vyksta ov negu kaireje
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai