Rramintaa parašė:
Nu jo, apie foly rase, kad geria 4-5 tabletes...😲
Yra indikaciju kada net liepiama gerti po 5g folio.
Rramintaa parašė:
Rramintaa parašė:
Aš geriu folio 5mg ☺️ tai yra daugiau nei 12 tablečių po 400mcg ☺️ tad tai labai labai individualu ☺️
Tamstta parašė:
Pas mane tokios indikacijos, tad ir paklausiau 😂🤣😂🤣
Baby2020 parašė:
Vat isgirdau, ko norejau - dekoju 🌹🌹🌹
Bet... Kodel nepavyko? 😕
Tas tyrimas rodo, kad ovuliacija vyko ta mėnesį, bet negarantuoja, kad vyksta visada. Tik nesupykit, nesakau, kad nevyksta siaip pas Jus. Tiesiog dėl info
Lauryyt_ parašė:
Sveikos merginos 😊 vis skaitau forumą ir nedrįstu nieko komentuoti, nes nelabai nusimanau, bet pati va geriu folio, kinsultavaus su gydytoja, kad nieko blogo po tab…
Lauryyt, kiek dienu tavo ciklas? Nes man baiginejasi mmm ir rodo, kad ov bus kitos sav pabaigoj. O tavo galvojau anksciau turi buti, bet nera skirtumo, aisku, as irgi be ov testu megausiuosiu procesu, nebent kojas palaikysiu pakelus.... sekmes visoms ❤️❤️❤️
As ir Tu parašė:
Sveikos 🙂norėjau paklausti. mm vėluoja 5d. Pasidariau šiandien testuka ir rodo tokį neryškų vaiduokliuka. Ar jau galima džiaugtis ar palaukti dar keletą dienų ir ka…
Galit ryt ryte padaryti dar kartą, man šian velavo 1 diena ir rodė jau pakankamai ryškų vaiduokliuką. Kraujas patvirtino nėštumą. Gal Jūs su vakariniu šlapimu čia darėt?
Dariausi
Laisvis parašė:
Galit ryt ryte padaryti dar kartą, man šian velavo 1 diena ir rodė jau pakankamai ryškų vaiduokliuką. Kraujas patvirtino nėštumą. Gal Jūs su vakariniu šlapimu čia…
Dariausi po pietų, įdomu buvo ar užkibo. Tai dabar ir suku galva tiket jau ar per anksti.
As ir Tu parašė:
Dariausi
Patikimiausia būtų kraują pasidaryt. Bet ryt ryte, jei bus aiškesnė antra juostele, galit pradėt tikėt! Aišku viskas kol kas dar labai trapu, tas tikras tikėjimas vėliau ateina.
Laisvis parašė:
Patikimiausia būtų kraują pasidaryt. Bet ryt ryte, jei bus aiškesnė antra juostele, galit pradėt tikėt! Aišku viskas kol kas dar labai trapu, tas tikras tikėjimas v…
Pasidarysiu dar kartą tada bus aiškiau 🙂
Rramintaa parašė:
Sveikos! Paskaitinejau ir as, nu ir ka zinau, kas turi buti per protas gerti 4-5 tabletes?! Cia bet kokio vitamino butu per daug...😖
Tai jei 1tab doze 200 tai kas cia tokio 4-5? Juk kitoms ir 1000mg skiria ir 5000!😒
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai