marijanaa parašė:
Pirmadienį, šiandien 23cd. Čia testas tas labai ankstyvas, kur rodo iki mm 5-7 dienos
Mano irgi pirmadienį turėjo būti, šiandien dar ryte pasidariau ankstyva testa, irgi nieko, ir po valandos susirgau
marijanaa parašė:
Pirmadienį, šiandien 23cd. Čia testas tas labai ankstyvas, kur rodo iki mm 5-7 dienos
Mano irgi pirmadienį turėjo būti, šiandien dar ryte pasidariau ankstyva testa, irgi nieko, ir po valandos susirgau
Zaajust parašė:
Ar matosi? Ar aš matau tik todėl, kad noriu matyti? Mėnesinės buvo liepos 18, ciklas 31d, jau kaip ir vėluoja.
Man matosi, linkiu ryškėti 😍😍😍
Rramintaa parašė:
Dieve tu mano, gal neysijauskit!
Gal pradzioj paskaitykit visa diskusija, kad kazkuri mama rase, kad kitos geria la…
Pritariu Jums 100proc. Paskaityt,balionus padalint,paguost ir tiek. Daugiau geriau nesigilint,nes i diskusijas baisu veltis
Nona parašė:
Pritariu Jums 100proc. Paskaityt,balionus padalint,paguost ir tiek. Daugiau geriau nesigilint,nes i diskusijas baisu veltis
Aciu uz palaikyma 😊
Zaajust parašė:
Va dabar jau šiurpuliukai laksto. Su pirmu nėštumu dvi ryškios buvo ir viskas aišku, o dabar vaiduokliukus matau du ir nežinau, ką galvot ir ką darytdar daryt p…
Kraują priduokit, matysit kaip auga o ir pas gydytoją manau galit po truputį registruotis, jei eilės nemažos
As ir Tu parašė:
Vakarykstis testas vaiduokliuka rodė. Siand pasidariau tą kur iki mm5-7 d. Bet tas neigemas... Nieko nebesupratu.. mm vėluoja 6 d.
Aiskiausiai butu pasidarius kraujo tyrima, jei tik ymanoma...
Zaajust parašė:
Va dabar jau šiurpuliukai laksto. Su pirmu nėštumu dvi ryškios buvo ir viskas aišku, o dabar vaiduokliukus matau du ir nežinau, ką galvot ir ką darytdar daryt p…
Kas antra diena daryciau iki kol bus rysku rysku 🥰🥳
Zaajust parašė:
Ar matosi? Ar aš matau tik todėl, kad noriu matyti? Mėnesinės buvo liepos 18, ciklas 31d, jau kaip ir vėluoja.
Matosi vaiduokliukas