Dunis parašė:
Bet dar anksti tam, kad pamatyti kažką![]()
Sakiot anksti? Kitos pamato vaiduokli 7dpo jau
norim ir mes taip😄
Dunis parašė:
Bet dar anksti tam, kad pamatyti kažką![]()
Sakiot anksti? Kitos pamato vaiduokli 7dpo jau
norim ir mes taip😄
Sark parašė:
Sveikos, už rafaelo dežutę atiduodu Gepertrix 200mg. Viena pilna dežute, ir plius lapelyje likusios 7 tabletes. Galioja iki 2022metu kovo. Klaipėda
Nesupykit, bet be gydytojo savavaliskai naudojami tokie vaistai gali sugadinti reprodukcine sistema. 🙁
Sveikos!
Dažnai paskaitau Jūsų istorijas.. Tokiu, kad visos laukiančios pamatys II 😉 O aš šį mėnesį pasimetusi, mm turėjo būti 14d, dažniausiai kaip laikrodis (kas 28d), bet šį mėnesį kol kas nėra. Gal stresas, nes pradėjau naują veiklą, trūksta miego. Prieš porą dienų dariau testą - tuščias. Požymiai pilvo m audimas, nugaros, kartais kairę pusę gimdos dilgčioja. Atrodo jau toj toj prasidės dienos, bet vis nėra. Galvoju, laukt ir nurašyt stresui išsiderinusį ciklą, ar po kelių dienų kartot testą. Ar galėjo dar ne rodyt nėštumo?
..Serena.. parašė:
Sakiot anksti? Kitos pamato vaiduokli 7dpo jaunorim ir mes taip😄
Retai kam tokia laimė nusišypso taip anksti
man paskutinį kartą atsimenu dariau likus 5 dienoms iki menesiniu buvo baltutelis, kitą rytą galvoju ai pagadinsiu, nes kažkaip jau buvau nusiminusi ir parodė vaiduokliuka kuris kiekvieną rytą ryškėjo. Buvo šokas
aišku ir laimės pilnos kelnės
Deima parašė:
Sveikos!
Dažnai paskaitau Jūsų istorijas.. Tokiu, kad visos laukiančios pamatys II 😉 O aš š…
Manyčiau, kad čia dėl streso užsitęsusios mm, nes vaiduokliuka jau turėjo rodyti
Dunis parašė:
Manyčiau, kad čia dėl streso užsitęsusios mm, nes vaiduokliuka jau turėjo rodyti![]()
Man irgi vis dėl to taip atrodo 🙄
Believer parašė:
Sveikos moterytes 😉🌹 na aš tai pasipasakoti noriu, kokia aš pati sau įdomi 😁 matomai laiko turejimas (nes namuose šią savaite) man čia viska sudeliojo.
…
O ėjot į konsultaciją ar radot kažkur kaip stebėti? Įdomu ir man.
A.MKA parašė:
Sveikos. Kieno mm 23 diena?![]()
Ar testavotes? kaip jaučiates? 🌺
21 d MM bet dar kenčiu,nesitestuoju🙈
Sveikos. Ar Jums ovuliacijos yra skausmingos? Man ovuliacija yra labai skausminga, atrodo nusičiaudėsiu ir gimda iškris, o skausmas pilvo apačios toks, kad ir vaikščioti sunku išsitiesti. Aš tokių mėnesinių skausmingų neturiu, kaip kad ovuliaciją skausmingą. Tai man per ovuliacija norisi tik gūlėti ir dar porą dienų, apie myliukus net galvoti nesinori🙈
Amarila parašė:
O ėjot į konsultaciją ar radot kažkur kaip stebėti? Įdomu ir man.
Susisiekus el.paštu atsiunčia įvadinę paskaita, tada perklausius nusprendi ar nori toliau tęsti ar ne, toliau seka konsultacijos ir pan. Viska paaiškina, parašo 🙂
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai