liute94 parašė:
Pasidalinkit paskui rezultatais kaip Jums pasiseks 😊
Būtinai 🤗🌺
liute94 parašė:
Pasidalinkit paskui rezultatais kaip Jums pasiseks 😊
Būtinai 🤗🌺
A-guste parašė:
O išsivalė viskas natūraliai? Aš taip bijau abrazijos.... tikiuosi neprireiks. Vat man labai įdomu, kodėl vienoms sako, kad gali net nelaukti pirmų mm, o kitoms rek…
Aš irgi nesuprantu...man nustojo ties 5+, persileidau 6+3, tai realiai, kaip mmm, tik gausiau, nu ir vienas krešulys iškrito, ir viskas
tikrai nelaukčiau pusės metų, ypač jei, kaip jie sako, "viskas gerai"
nu tai jei gerai, jei išsivalė, kompilkacijų nėra, cistų(kaip mano atveju) nėra, nu tai ko laukt
juo labiau, kad po tokių nelaimių dažniausiai labai lengvai ir greitai vėl užkimba
ruksti parašė:
Kokio dydzio nėstumas buvo jum ligoninėj patvirtino kad viskas issivalė
09.19 prasidėjo, kai buvo 6sav6dienos. Tai dabar eisiu pas gydytoją, kai bus praėjusios 9d ir žiūrėsiu ką sakys. Skausmai baigėsi, viskas lyg ir gerai.
Man kai viskas prasidėjo, skambinau gynei, sakė jei stipriai kraujuosiu - važiuot į priimamąjį, nu tai naktį tikrai stipriai kraujavau, bet ryte jau buvo gerokai sumažėję, tai nevažiavau niekur, dar dvi dienas pakraujavau nestipriai, o toliau tik tepliojo ilgai, beveik iki mmm...
A-guste parašė:
Man nelaimė nutiko 6dienį.... pirmadienį keliausiu pas gydytoją, tikiuosi, kad duos leidimą iškart planuoti. Nors santariškėse sakė palaukti bent 2 ciklus, bet kiek…
Uzjauciu ir as jus. Jeigu su sveikata viskas gerai ir psichologiskai pasiruosusi, dabar niekas nerekomenduoja jau ilgai laukti 👍
Lelius2020 parašė:
Sirena kaip tu??😊
Nu kaip as, vis dar be mmm, o tu?
Bet papuliai skaudet pradeda, tai manau sulauksiu, keistas ciklas, tokio nebuve🤔
Aš 09.17 buvau pas ginę, plakė širdelė
09.18 pradėjo teplioti, lėkiau pas ginę, plakė širdelė išrašė progesterono
09.19 pradėjau lengvai kraujuoti, lyg šviežesnih krauju, vykau į Santariškes, pasakė, kad širdelė plaka, kaklelis uždaras ir neva senas kraujas ten. Nors jau ant kėdės sėdėdama kraujavau.... ir tik grįžau namo, praėjo valanda ir prasidėjo siaubingas kraujavimas
09.20 ryte kraujavimo nebuvo, tai nuvykau į VGN, galvoju gal bus stebuklas. Bet pasakė, kad GAL nemato širdelės ir embriono, tai važiavau į Santariškes, kur ir pasakė, kad viskas.... sakė gerai, kad nekraujuoju, jei prasidės stiprus kraujavimas vėl atvykti į santariškių skubios pagalbos skyrių.
Tai dar vis kraujuoju, net su kiekviena dienavis mažiau, tai manau, kad turėtų išsivalyti viskas 🤔
A-guste parašė:
Aš 09.17 buvau pas ginę, plakė širdelė
09.18 pradėjo teplioti, lėkiau pas ginę, plakė širdelė išrašė progesterono
Ojej kaip baisu...o priežasčių niekas nesiaiškino? Juk jei plaka, vadinasi vystosi...pas mane tai nesivystė, širdutės net nematėm, atsiliko gemalinė beveik savaite
na jei kraujavimas mažėja, tai geras ženklas, tikėkimės nereikės tos abrazijos
Sandrienė parašė:
Ojej kaip baisu...o priežasčių niekas nesiaiškino? Juk jei plaka, vadinasi vystosi...pas mane tai nesivystė, širdutės net nematėm, atsiliko gemalinė beveik savaite …
Sakė turbūt apsigimimas koks... 🤷♀️ Bent jau aš noriu tikėti tokia versija. Geriau jau dabar, nei kažkas vėliau pasirodytų... tiek vyras, tiek aš jau kalbam apie naują nėštumą. Tikiuosi, kad viskas bus gerai
A-guste parašė:
O išsivalė viskas natūraliai? Aš taip bijau abrazijos.... tikiuosi neprireiks. Vat man labai įdomu, kodėl vienoms sako, kad gali net nelaukti pirmų mm, o kitoms rek…
Pas mane buvo apie 5 savaičiu maždaug nėštumas. Matėsi tik puslyte. 7 savaičiu jau pradėjo teplioti, nuvažiavau į klinikas ir pasakė, kad embriono nemato ir puslytė tetaisyklingos formos. Tai maždaug dvi dienas man patepliojo , o tada prasidėjo kraujavimas. Viskas pas mane išsivalė savaime. Ginekologė sakė padaryti dvieju normaliu ciklu pertrauka, nes daug metu dirba šį darba ir kad nepasikartotu ta pati situacija. Sakė kaip tik pamatysiu || iškart atlėkti pas ja 😊
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai