pura_vida parašė:
Pajuokinsiu jus, kaip ir vyrą pajuokinau - nusiteikus šį ciklą rimtai testuotis :)))
Uoj blemba 😂😂😂😂 geras čia, gal akcija buvo ? 😂
pura_vida parašė:
Pajuokinsiu jus, kaip ir vyrą pajuokinau - nusiteikus šį ciklą rimtai testuotis :)))
Gabi023 parašė:
Aha, benu vaistinėj aną savaitę 2 už 1 😅
Klara parašė:
As tai siulyciau Jums jautriu testuku nusipirkt pvz tokiu kaip Facelle juusteles is drogo ir ziureti. Jei nk neiziuresit teste nemanau, kad ir kraujas ka beparodys:…
Na reiks bandyt uzeiti i droga gal rasiu,ačiū už atsakyma😊
Klara parašė:
Pagal mm snd lygiai 5 savaites, 1500 hcg ryte buvo![]()
Supratau, nes td rodo kazkaip einama savaite kitaip, budavo nei pagal mm 🙈
akcumis parašė:
Sveikos ,zodziu einu is proto,kaip ant adatu aš,tai man idomu kada krauja galima darytis jai uzkibo ta prasme kada pradetu kraujyje rodyti,nes jai po persileidimo o…
O kiek mzdaug laiko nuo nesaugiu santykiu praejo? Jei ov tada buvo dpo mazdaug paskaiciuotumet
dar gal anksti nt
Gabi023 parašė:
Dabar 13 cd, aną ciklą pagal BKT buvo 17 cd, tai melsiuosi, kad 16 cd būtų ryškus testas, nes dar gyvenime nesu pagavus piko 😂
O darot jau dbr ov testus? As pradejau nuo 11 cd o siandien 14cd, ryskus, idomu kaip rytoj bus
kalendorius tai 28d tik ov rodo.
Vysnine parašė:
Supratau, nes td rodo kazkaip einama savaite kitaip, budavo nei pagal mm 🙈
Joo idomiai td rodo, db uzmeciau aki pagal td ryt man 5 savaites, nors siaip pagal mm tkr siandien
pura_vida parašė:
Oho ar beprireiks sitiek?
Vysnine parašė:
O kiek mzdaug laiko nuo nesaugiu santykiu praejo? Jei ov tada buvo dpo mazdaug paskaiciuotumetdar gal anksti nt
Snd lygiai 10d praejo po nesaugiu santykiu paskutines dienos.
Klara parašė:
Joo idomiai td rodo, db uzmeciau aki pagal td ryt man 5 savaites, nors siaip pagal mm tkr siandien![]()
TD skaičiuoja einamą savaitę, jei 4+1 jau rodo 5 sav., kiek apgaulingai man 18+2, o čia jau 19 rodo 😅
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai