Maniosime parašė:
Man žinokit irgi, krūtinė padidėjo bet nei skauda nei ką, išskyrų tai irgi pliūpsnis ateina ir dingsta tos kreminės konsistencijos, bandau prisiminti kai buvau past…
Zinokit man 7 savaite ir jokiu simptomu as nepastebiu
Maniosime parašė:
Man žinokit irgi, krūtinė padidėjo bet nei skauda nei ką, išskyrų tai irgi pliūpsnis ateina ir dingsta tos kreminės konsistencijos, bandau prisiminti kai buvau past…
Zinokit man 7 savaite ir jokiu simptomu as nepastebiu
JulijaPa parašė:
Zinokit man 7 savaite ir jokiu simptomu as nepastebiu![]()
Dar yra vadinasi šansas 😄 kantrybės kai nėra sunku nesekti visko ir negalvoti, bet kaip nors 😄
Maniosime parašė:
Dar yra vadinasi šansas 😄 kantrybės kai nėra sunku nesekti visko ir negalvoti, bet kaip nors 😄
Pirmąjį planuojate? 😊😊😊
Rama parašė:
Pirmąjį planuojate? 😊😊😊
Spalį buvau pastojusi pirmą kartą, bet deja buvo nesivystantis, dabar jau eina 5 ciklas po išvalymo vaistais ir nieko.. 🥹
Maniosime parašė:
Spalį buvau pastojusi pirmą kartą, bet deja buvo nesivystantis, dabar jau eina 5 ciklas po išvalymo vaistais ir nieko.. 🥹
Užjaučiu... sulauksit dar, visos mes sulauksim, tikiu! 🌸🌸🌸🌸
Rama parašė:
Užjaučiu... sulauksit dar, visos mes sulauksim, tikiu! 🌸🌸🌸🌸
Sulauksim tikrai 👌🏼🌸
Maniosime parašė:
Kada planuojat testuotis? 😍 aš bandysiu išlaukti kuo ilgiau bet tikriausiai neišeis 😅😅
Net nezinau dabar galvoju kad be 23 nesitestuosiu, bet manau kad jau uz savaiteles testus gadinsiu😅😅😅
Sandra988888 parašė:
Net nezinau dabar galvoju kad be 23 nesitestuosiu, bet manau kad jau uz savaiteles testus gadinsiu😅😅😅
Aš irgi 😃😃 praneškit kai testuosites prisijungsiu ir aš 🥳
Maniosime parašė:
Aš irgi 😃😃 praneškit kai testuosites prisijungsiu ir aš 🥳
Gerai ir jus parasykit kai jau planuosit gadinti testuka😊
Sandra988888 parašė:
As nelaukiu balandzio 23😃
Aš irgi balandžio 23
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai