Saulė Danguj parašė:
O dėl ko nustojot? Praleidau turbūt.
Ovisicare papildus sakė gerti, tai geriu juos
Saulė Danguj parašė:
O dėl ko nustojot? Praleidau turbūt.
Ovisicare papildus sakė gerti, tai geriu juos
Giedrė. parašė:
Taip, parašėt tą patį, ką ir turėjau omeny. Kad tie skausmai nieko nereiškia, nei kad nėščia, nei kad nenėščia. Būna jie ir planuojant, ir neplanuojant. Skirtumas t…
Labai geras mastymas
as gal kiek pesimistiska sioj vietoj kadangi vyro prognozes negeros. Bet tuopaciu save taip ir raminu, kad per daug nenusivilciau, jei tikesiuos. Geriau gal kaip tik nustebti man, nei nusivilti 🤭🫣😅
Labukas , aš labiau stebėtoja šioje grupėje.
Ar daug yra tokių, kurios neturi jokių, absoliučiai jokių problemų, pagal tyrimus viskas idealu, ir moters ir vyro. Tačiau neeina pastoti?
Visi tyrimai hormonai, infekcijos, kiaušintakio praeinamums, spermograma- tobuli.
Ovuliacija kaip laikrodukas, jokių pks, nieko.
Santykiai reguliarūs, per vaisingą savaitę- kas antrą dieną. Nu kaip neeina, taip neeina. Greit jau bus metai. Jau labai pradedu nerimauti. nejaugi kreiptis IUI?
Maniosime parašė:
Būtų tobula 😅 matysiu ką sakys ir kaip seksis, pas gine nueinu tai ji tiesiog patikrina ir nelabai net domisi giliau 😄
Aš lankausi pas E. Žurman tai tikrai labai gera gydytoja, labai išaiškina viską, surašo. Kaip žmogus ir gydytoja labai faina, tik tiek,kad mums nesiseka 🙈
Giedrė. parašė:
Arba iš tiesu tai tikimes, tik bandom save vis raminti kad neįsijaustume?![]()
pabandžiau save įstatyt į šiuos batus, tai sugalvojau tokį paaiškinimą
![]()
Jai grynai iš mano varpinės,tai čia savisaugos mechanizmas. Kad vėliau mažiau skaudėtu.
Kathrine parašė:
Ar daug yra tokių, kurios neturi jokių, absoliučiai jokių problemų, pagal tyrimus …
Na man iki galo nėra patvirtintas pks. Visa kita gerai kaip ir Jums. Ir nepavyksta jau 4,5metu. Jau buvo vienas iu darytas ir vis tiek nepavyko.
Kathrine parašė:
Ar daug yra tokių, kurios neturi jokių, absoliučiai jokių problemų, pagal tyrimus …
Ar tirtas poru nesuderinamumas?
Ir ar tirta ar nera gimdos uzdegimo?
Fergie_ parašė:
Akvile Vilkaitiene ☺️ as pas ja ejau ir kai persileidau, ir kai patvirtino nestuma su dukra. Tik nestumo prieziuros deja testi pas ja nepavyko, nes pati isejo gimdy…
Kazkaip negirdeta 🙂
Kate parašė:
Aš lankausi pas E. Žurman tai tikrai labai gera gydytoja, labai išaiškina viską, surašo. Kaip žmogus ir gydytoja labai faina, tik tiek,kad mums nesiseka 🙈
O į pirmą vizitą kažką reikia atsinešti pas ją iš tyrimų? Nes visus hormonus dariausi prieš porą metų, dabar vėl pradėjau, vyras pasidarė, tai neturėsiu daug jų 😄 Tikiuosi išeisiu po jos su daugiau aiškumo 😄
Maniosime parašė:
O į pirmą vizitą kažką reikia atsinešti pas ją iš tyrimų? Nes visus hormonus dariausi prieš porą metų, dabar vėl pradėjau, vyras pasidarė, tai neturėsiu daug jų 😄 T…
Aš turejau nesenai hormonua darytus, infekcines ligas, vyro spermograma viska nesiausi, tai nereikėjo papildomai mokėti nekartojo. Vyrui išsamesne spermograma tik darė,augino pasėlį, nes klinikose nedarė pasėlio. Ji man padarė pratekamuma. Po to kai viskas parejo atsakymai geri, ėjome prie iu, bet nesekmingai. Antram kartui vaistu gavai auginom folikulus, storinom sieneles gimdos ir jau padare penktadienį antrą iu. Tai va laukiu kaip pasiseks, bet nieko nesitikiu kažkaip po pirmo nepavykusio 🙂 ir skaičiau daug patirčių kam darė iu, mažai sėkmingų atvejų. Daro tik 3 iu sakė, jei nepavyks tada ivf, bet aš ivf nenoriu. Tai tiesiog liksiu su vienu vaiku ir be planavimo, nelemta tai nelemta 🙂
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai