Happy_days parašė:
Ryt bandysiu dar pagadinti, norisi jau to labai ryskaus, sunku kai esu turejusi ta biochemini☹️
Tas ryškumas nuo daug ko priklauso. Nuo testo jautrumo,atlikimo laiko, kiek dpo.
Happy_days parašė:
Ryt bandysiu dar pagadinti, norisi jau to labai ryskaus, sunku kai esu turejusi ta biochemini☹️
Tas ryškumas nuo daug ko priklauso. Nuo testo jautrumo,atlikimo laiko, kiek dpo.
Lainė123 parašė:
Kaip ir jus mano istorijos nežinot, manau ne viena kuri neturi man pritartu, jei skauda kai nori antro ir neišeina, kaip tada skauda kaip nei vieno neturi? Kai nei …
Kaip visada Lainė123 palaikiau ir palaikysiu. Išvis paskutiniu metu labai jau empatijos čia trūksta. Todėl vis rečiau lankausi čia. Smagu,kai kuriai iš mūsų pasirodo tie išsvajoti ll. Bet kai pradeda kiekviena iškelinėti save aukščiau už kitas ar bent kartą pagalvoja apie kitas čia esančias? Žmonės tiek užsiėme savimi,kad net elementaraus mandagumo nelieka. Kai kelintą rytą iš eilės pasisveikinu ir paklausiu kaip laikotės,vet vietoj to gaunu ignorą,tai atšoka noras net berašyt. O jau apie lyginimasi kuriai blogiau paskaičius bet apšalau. Nu kas jum moterys daros? Ar visai empatijos nulis?
P. S. Labas rytas.
Happy_days parašė:
Ne visom juk būna tie rėkiantys testai. Aš kai su dukra pastojau tai tik vėluojant mm vos ne savaitę susivienodino juostelių spalva, aišku ten testai nebuvo jautrus. Nežinau kokie čia pas jus.
Svarbiaisia su tokiais pačiais testais kartokit, kad matytumėt ar ryškėja
pupsika parašė:
Man gal vaidenasi, bet šone lyg smezuoja. Isardykit testuka
Man ir kažkas tes vaidenasi, bet ten mam atrodo jai per toli linija, gal tik šešėlis krenta
Happy_days parašė:
Labas rytas 12dpo , mano testas atrodo pablankes palyginus su 11dpo 😭 bijau vel kad nebutu koks biocheminis...
Labas rytas, taip pat pridėsiu ką ir taip visos žinom, kad ryškėjimą svarbu stebėti su tais pačiais testais ir kas dvi paras juos kartoti🙂 iš pažiūros ir taip gana ryškus testas jūsų, nusiraminkit, viskas bus gerai 🤗❤️
Anestezistė parašė:
Sveikos merginos. Patyriau persileidimą 8 sav.. Viena vaikelį jau turiu, dėl preeklamsijos pagimdžiau 34 sav. Tada buvo emociškai sunku,dabar persileidimas atrodė k…
Uzjauciu, stiprybes 🙏🫶🫂
Rožyte24 parašė:
Labas rytas,pasidariau testuka 10arba 11 dpo tuščias, net apsiverkiau taip tikejau ir nieko nu dar bandysiu trečiadienį pakartoti....
Laikykites, gal dar islis 🙏🤞
Ryto akimirka parašė:
Man šiandien taip pat pikas ovuliacijos teste. Tik jokių pojūčių, išskyrus šlapumo jausmą. Ir skausmingą, prisirpusią krūtinę. Tačiau ji tokia nuo praėjusio ciklo o…
As manau kad jums reiktu su gydytoja pasikonsultuoti 🤔 gal koks prolaktinas padidejes, del jo ir pastoti gali nepavykti, jei tikrai butu padidejes 🤔 o gal kokios kitos proezastys, bet kokiu atveju jei tiek ilgai tesiasi, tikrai kreipciausi pas gydytoja
Happy_days parašė:
Labas rytas 12dpo , mano testas atrodo pablankes palyginus su 11dpo 😭 bijau vel kad nebutu koks biocheminis...
Nenoriu ipusti bereikalingu vilciu, bet man buvo viena kart praeitam nestume irgi pablukes ir gan smarkiai, gerai kad keliu rusiu dariausi, kiti ryskejo, o gal ir skysciu jus tiesiog daugiau pageret is vakaro 🤔
Nepasiduodanti parašė:
Kaip visada Lainė123 palaikiau ir palaikysiu. Išvis paskutiniu metu labai jau empatijos čia trūksta. Todėl vis rečiau lankausi čia. Smagu,kai kuriai iš mūsų pasirod…
Labas rytas! 🌞
Aš gal bendrai visoms pasakysiu - nesivelkit į tokias ir panašias diskusijas, kur akivaizdžiai matosi, kad nuomonės išsiskirs. Aš visada perskaitau forumą ir ne vieną kartą kirbėjo mintis kažką parašyti į panašaus pobudzio temas, bet susilaikydavau. Daug ramiau gyventi 😊 Visos susirinko dėl to paties tikslo - nesvarbu tai pirmas, antras ar 10-as vaikelis. Tikslas visų vienas 🥰 Visos skirtingos, visos skirtingai ir tikrai su skirtinga intonacija ar emocija perskaitome žinutes. Planavimo laikotarpis jautrus, tai gerbkime vienos kitas 🙏🏼
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai