FoxLady parašė:
Girdejau ir as tokiu istoriju.
Ant tiek as dabar prakeikiau ta kolega. Bet jei taip ivyktu, rankas kojas jam isbu…
Man deje covidas nieko nepadejo, tik viska sukniso 🙈 dar tokio nesamoningo ciklo nesu gyvenime turejus 🙈
FoxLady parašė:
Girdejau ir as tokiu istoriju.
Ant tiek as dabar prakeikiau ta kolega. Bet jei taip ivyktu, rankas kojas jam isbu…
Man deje covidas nieko nepadejo, tik viska sukniso 🙈 dar tokio nesamoningo ciklo nesu gyvenime turejus 🙈
Svajokle321 parašė:
Sveikos, gal zinot ar testera testukai juosteles kaip ir cc mėgsta mest seselius?
Man buvo aisku vaiduokli ismete, bet nestumo nebuvo.. bet jei keliu skirtingu riusiu meta vaiduokli tai jau galima patiket 😊
FoxLady parašė:
Man idomiai su ta Ov, vis nezinau kuria diena laikyti kaip Ov.
Man didziausi skausmai, bet tokie tikrai stiprus yra teigiamo testo diena.
Tai gali but ir kad dabar ov vyksta, ne viena mergina buvo rasiusi, kad pika pagavo, o ov buvo ivykus dar pries pika, cia bent jau kurios pas gine seka savo ov 🙂 ir man paciai taip buvo, kad ov ivyko piko diena 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Man buvo aisku vaiduokli ismete, bet nestumo nebuvo.. bet jei keliu skirtingu riusiu meta vaiduokli tai jau galima patiket 😊
Aj tai bus melagiai ir sitie tada jeigu taip jums buvo 🙂 turejau cc bet mete seseli ,nusiprikau testera juostelę irgi išmetė, toki seseliukai ,bet girdėjau kad cc labai meta seselius visoms
Svajokle321 parašė:
Va toki ismete testera per 5 min ,nezinau ar per nuotrauką persitęikia
Blem, atrodo teigiamai
Priminkit, kiek dpo?
FoxLady parašė:
Blem, atrodo teigiamai![]()
Priminkit, kiek dpo?
10 dpo siandien, bet kai isdziuvo testas tai jau nelabai kas ir beliko kazlas smezuoja bet cia ryškiausiai pavaiduokliavo per 5 min nuo padarymo
BusKaipBus11 parašė:
Ar cia tik nustate ar ir pasalino polipa, cista? O ka reiskia gimdos pertvara? Kokia ji itaka turi?
Iškart pašalino ir vieną ir kitą, o pertvara sumažina gimdos ertmę, jei normali gomda plečiasi nėštumo metu tai mano, su pertvara nei yra normalaus dydžio, nei normaliai plečiasi, kas gali turėti įtakos nepastojimui ar nesivystymui. 20 proc gimdos ertmė buvo sumažėjusi
Sakė jei jau būčiau gimdžiusi-niekas nebekreiptų į tai dėmesio o dabar tikėtina kad tai yra priežastis
Turėjai vieną draugę, kuri irgi turėjo pertvarą, jos vaisius vystėsi vienoje pusėje o vandenys kitoje, niekas netikėjo kad bus gerai, bet ji neprarado vilties, nenutraukė nėštumo nors jau turėjo tokią rekomendaciją ir dabar turi 8 metų sūnų
tai aišku visokių istorijų būna, jai pasisekė, nes buvo prakirsta pertvara augančio vaisiaus ir baigėsi tiesiog ankstuku, bet be komplikacijų
Svajokle321 parašė:
10 dpo siandien, bet kai isdziuvo testas tai jau nelabai kas ir beliko kazlas smezuoja bet cia ryškiausiai pavaiduokliavo per 5 min nuo padarymo
Mano visi testai džiūdami blanksta. Taip matyt turi būti. Jei vos matomas vsiduoklis kai išdžiūsta išvis dingsta.
Giedrė. parašė:
Mano visi testai džiūdami blanksta. Taip matyt turi būti. Jei vos matomas vsiduoklis kai išdžiūsta išvis dingsta.![]()
Nu ydomu pasidare, na nejaugi po beveik 4 metu tai įvyktų ,aisku netikiu nes tų seseliu macius visokiu bet va situ testu kazkaiž niekad ir buvau bandžiusi tai sukėlė įtarimu
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai