Jurintaaa parašė:
Man tas pats dėl nesivystančių. Kokius vaistus jums paskyrė? 🙂
As tikslei pavadinimo nezinau dar ju nemacius kai tik pamatysiu positiv tuomet doze aspirino ir durimi vaistai.
Jurintaaa parašė:
Man tas pats dėl nesivystančių. Kokius vaistus jums paskyrė? 🙂
As tikslei pavadinimo nezinau dar ju nemacius kai tik pamatysiu positiv tuomet doze aspirino ir durimi vaistai.
Sveikos. Retas aš čia svečias, bet kai mintys duodasi, norisi su kažkuo praventiliuoti jas. Esu po konizacijos, po jos buvo išsiderinęs ciklas ir ov nelabai jausdavau. Pradėjau vartoti cycle balance, atrodo, kad viską normalizavo. Tik šį mėnesį nesupratau, kada vyko ov, nes kiaušides maudė ir apie 13 cd ir 18 cd. Šalia to, keletą dienų jutau lengvą dūrimą gimdoje. Na ir žinoma, smegenys prisigalvoja visokių dalykų, kad gal pavyko??🫣 mm turėtų būti pirmadienį, tad ir laukt sunku, bet ir testuotis nesinori dėl nusivylimo. 🤦🏽♀️ Šiandien nuovargis kickino, esu be jėgų, mieguista. O ties ciklo vidurio kažkokio "mutinimo" jausmo atsirasdavo, kuomet ir seilėtekis pagausėja (suprantu, kad tai visiškai per anksti, bet tiesiog dalinuosi pojūčiais 🤷🏻♀️).
Kurios bando susilaukti ne pirmojo leliuko, kokios jūsų patirtys su simptomais iki mm kai pastojote?
petunija0 parašė:
Sveikos. Retas aš čia svečias, bet kai mintys duodasi, norisi su kažkuo praventiliuoti jas. Esu po konizacijos, po jos buvo išsiderinęs ciklas ir ov nelabai jausdav…
3 nėštumai, simptomų akivaizdžių nebuvo, nei su vienu nėštumu🙂
petunija0 parašė:
Sveikos. Retas aš čia svečias, bet kai mintys duodasi, norisi su kažkuo praventiliuoti jas. Esu po konizacijos, po jos buvo išsiderinęs ciklas ir ov nelabai jausdav…
Buvau pastojusi (nesėkmingai), tai pojūčių iki pirmų mmm iš tikro buvo 0, simptomai (pykinimas, pilvo tempimas) asmeniškai tik vėliau atsirado, tad labai rekomenduoju pasitikrinti ir sužinoti, nes bent jau man, spėliojimas dar labiau vargina
RauDonoji parašė:
3 nėštumai, simptomų akivaizdžių nebuvo, nei su vienu nėštumu🙂
Pas mane irgi
jau tik po mm dienos buvo pagrindiniai
Giedrė. parašė:
Pas mane irgijau tik po mm dienos buvo pagrindiniai
![]()
O pas mane ir po mm dienos nulis😄 tik augantis pilvukas
petunija0 parašė:
Man su paskutyneis 3 nestumais buvo iki testo didelis nuovargis ir net maisto kitokio norejos net vyras pasake ar nesilauki .
Bet pries tai du buvo jokiu pozymiu iki 6-8 savaiciu.
Bet jei jauciu kazka visada pasidarau testa kur galima 5 dienos iki mm.
Vyka parašė:
Sveikos mergaitės, pasidariau kraujo tyrimus vakar dėl gliukozės ir progesterono,kadangi ankstyvas NT metė šešėlį tai ir hcg paprašiau kad kartu padarytų. Šiandien …
Progesteronas, tai kritiškai žemas..
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai